Ελένη Μενεγάκη: Θα κάνει instagram live μαζί με την Λένα Μαντά

Η ανακοίνωσε που εξέπληξε τους followers της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Μενεγάκη: Θα κάνει instagram live μαζί με την Λένα Μαντά

Μια ευχάριστη έκπληξη ανακοίνωσε η Ελένη Μενεγάκη η οποία πρόκειται να ξανά κάνει live στο instagram, μετά το επιτυχημένη διαδικτυακή συνάντηση που πραγματοποίησε με την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η όμορφη παρουσιάστρια προκείται για λίγο καιρό ακόμα να είναι απούσα, ωστόσο παραμένει εξαιρετικά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η ίδια ξάφνιασε τους ακόλουθους της καθώς τους ενημέρωσε πως πρόκειται να κάνει ξανά live, αλλά αυτή τη φορά με την Λένα Μαντά.

Το απόγευμα της Τετάρτης 12 Μαΐου στις 20:00 η Ελένη Μενεγάκη θα είναι live με την Λένα Μάντα στο Instagram και μεταξύ των άλλων θα μιλήσουν για το νέο βιβλίο της γνωστής συγγραφέως, «Το Πράσινο φόρεμα».

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη για το live της με την Λένα Μαντά

 Ελένη Μενεγάκη θα κάνει instagram live μαζί με την Λένα Μαντά

"Επειδή δεν θέλω να είμαι αγενής, θα πω μία φορά ότι..."

Ξεκίνησαν τα εντατικά πέρα δώθε για την Ελένη Μενεγάκη στα γραφεία του Mega! Μετά την λαμπερή χθεσινή της εμφάνιση η παρουσιάστρια βρέθηκε και το πρωί της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις του σταθμού κι εννοείται πως οι δημοσιογράφοι ξεροστάλιαζαν απ' έξω για να την απαθανατίσουν.

Η Ελένη συνηθισμένη σε αυτά δεν προέβη σε πολλές δηλώσεις ενώ η ένταση στην φωνή της πρόδωσε πως δεν ήταν κι από τις καλύτερες της ημέρες!

Είπε στους δημοσιογράφους βιαστική: «Επειδή δεν θέλω να είμαι αγενής, θέλω να πω μία φορά ότι δεν έχω κάτι να πω. Αν είχα, θα το ξέρατε. Μόλις ξεκίνησα. Δεν έχω τίποτα να πω. Ευχαριστώ πάρα πολύ».