Γιώργος Ασημακόπουλος: Η μητέρα του αναφέρεται πρώτη φορά στην απώλεια του γιου της - «Πολλοί κλάψανε»

«Το παιδί ήθελε να το πει, να το βγάλει από μέσα του»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Ασημακόπουλος: Η μητέρα του αναφέρεται πρώτη φορά στην απώλεια του γιου της - «Πολλοί κλάψανε»

Το πρωί της Τρίτης, η μητέρα του Γιώργου Ασημακόπουλου μίλησε στην κάμερα του Pop Up και για πρώτη φορά αναφέρθηκε στον θάνατο του γιου της.

Ο παίκτης του Survivor πριν μερικές μέρες είχε αποκαλύψει πως έχασε τον αδερφό του σε πολύ μικρή ηλικία, μια εξομολόγηση που συγκίνησε πολλούς.

Η μητέρα του Γιώργου, Σάντυ, για πρώτη φορά εξομολογείται για το δυστυχές αυτό γεγονός με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν από τον ίδιο στο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις της μητέρας του Γιώργου Ασημακόπουλου

«Όταν το είδα φυσικά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ εκείνη τη στιγμή. Αλλά το παιδί ήθελε να το πει, να το βγάλει από μέσα του. Ήταν και Πάσχα, ήταν στεναχωρημένος.

Όλα αυτά τα συναισθήματα ήταν μέσα του και σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, τα έβγαλε. Και εγώ έκλαψα, ο άντρας μου έκλαψε. Πολλοί κλάψανε και μου το είπαν την άλλη μέρα. Είναι ένα παιδί που λύγισε».

Πεσμένος ψυχολογικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Όπως έχουμε δει στα τελευταία επεισόδια του Survivor 4 ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι πολύ πεσμένος ψυχολογικά γιατί δεν μπορεί να φέρει στα αγωνίσματα ούτε έναν πόντο. Μπορεί στο run να είναι αρκετά γρήγορος, ωστόσο δεν μπορεί να βρει στόχο στο τέλος με αποτέλεσμα να χάνει το ματσ μέσα από τα χέρια του.

Το γεγονός λοιπόν αυτό τον έχει "τσακίσει" γιατί οι συμπαίκτες του - παρόλο που είναι όλοι φίλοι - επειδή ψηφίζουν αγωνιστικά και οι κοπέλες έχουν ασυλία, τον βγάζουν συνεχώς στον τάκο.

Στα τελευταία αγωνίσματα μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ξεσπάσει από τα νεύρα του, ενώ έχει φτάσει και σε σημείο να βάλει τα κλάματα στον πάγκο, μπροστά σε όλη την Κόκκινη ομάδα.

Survivor 4 Γιώργος Ασημακόπουλος

Όπως μάθαμε, ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν μπορεί με τίποτα να το ξεπεράσει. Λίγο η πείνα και οι άσχημες συνθήκες διαβίωσης τον έχουν κάνει να πιέζεται πολύ και να μην μπορεί να κλείσει μάτι όλο το βράδυ στην καλύβα.

Η Καρολίνα Καλύβα, η οποία είναι πολύ κοντά του μέσα στο Survivor - και πολλοί λένε πως κάτι παίζεται - τον πλησίασε για να το συζητήσουν και να του φτιάξει την διάθεση, καθώς έχει πέσει πάρα πολύ η ψυχολογία του και δεν θυμίζει σε τίποτα τον μέσα στην όρεξη Γιώργο της Κόκκινης ομάδας!

Μια νίκη πάντως σίγουρα θα τον κάνει να χορέψει όπως μόνος εκείνος ξέρει και δεν θα αργήσει να έρθει αυτή η ημέρα!