Κόνι Μεταξά: Ενοχλημένη με τα σχόλια στο Happy Day - «Δεν ντρέπομαι που με βλέπω έτσι»

Δίχως τέλος το ξέσπασμα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κόνι Μεταξά: Ενοχλημένη με τα σχόλια στο Happy Day - «Δεν ντρέπομαι που με βλέπω έτσι»

Χαμός έχει γίνει με το ξέσπασμα που είχε πριν μερικές μέρες η Κόνι Μεταξά, ένα ξέσπασμα που σχολίασε και η εκπομπή Happy Day, με την ίδια ωστόσο να ενοχλείται από όλα όσα ειπώθηκαν.

Η τραγουδίστρια τα έβαλε χθες με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη και σήμερα σειρά είχε το ξέσπασμα της κατά της πρωινής εκπομπής Happy Day.

Τα σχόλια του Happy Day για το ξέσπασμα της Κόνι Μεταξά

«Τι έπαθε η Κόνι Μεταξά; Ας μιλήσει με τον μπαμπά της, που χειρίζεται τα media με ηρεμία τόσα χρόνια, γιατί βλέπω έναν εκνευρισμό… Είναι ένα γλυκό και όμορφο κορίτσι.

Αυτό είναι ένα κοντινό με έναν θυμό και έναν εκνευρισμό… Έχει ζωγραφίσει το πρόσωπό της με ρυτίδες» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τη Τίνα Μεσσαροπούλου να σχολιάζει: «Αυτή η εικόνα και ο τρόπος που μιλάει, την ίδια εκθέτει. Τα social media αυτά είναι κι αν δεν τα αποδέχεσαι, κλείσ’ το το ρημάδι»!

Η απάντηση της Κόνι Μεταξά

Η ίδια έβαλε τέλος στο θέμα που προέκυψε, δημοσιεύοντας στο Instagram μια σειρά από stories και ένα μακροσκελές κείμενο έγραψε:

«Όχι, δεν ντρέπομαι που με βλέπω έτσι. Όχι δεν ντρέπομαι που είμαι μια κοπέλα που έδειξα τις ατέλειές μου. Όχι, δεν ντρέπομαι που αντέδρασα. Όχι, δεν το μετανιώνω. Όχι δεν θα κλείσω τα social media επειδή δε μπορώ να “χειριστώ” τους haters».

Κόνι Μεταξά ενοχλημένα με τα σχόλια στο Happy Day

Ξεκαθάρισε το παρασκήνιο πίσω από το ξέσπασμα της

Το πρωί της Δευτέρας, η Κόνι Μεταξά συνδέθηκε μέσω skype στο Πρωινό, με αφορμή το ξέσπασπα που είχε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.

Η νεαρή τραγουδίστρια ξέσπασε αναφορικά με το μπούλινγκ που δέχεται συνεχώς και συγκεκριμένα για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά από ένα βίντεο που δημοσίευσε για τις «κακές τροφές».

Έτσι η Κόνι το πρωί της Δευτέρας μίλησε στο Πρωινό και εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει και που οφείλεται όλο αυτό το ξέσπασμα της.

“Θεωρώ ότι πλέον έχουμε περάσει σε μια εποχή που πρέπει να δείχνουμε και εμείς που είμαστε στα social media κάθε μας πλευρά, όχι μόνο τα καλά, δεν είμαστε ρομπότ. Εγώ επειδή αποφάσισα να δείχνω μόνο αληθινά πράγματα, να λέω να την πραγματική μου άποψη, να μην βάζω φίλτρα, σκέφτηκα ότι είναι μια καλή ευκαιρία να δει ο κόσμος ότι έχουμε και εμείς συναισθήματα.

Ανέβασα ένα βίντεο με τη διατροφή που κάνω, επειδή μου το ζήτησαν οι followers μου, μαζί με τη κοπέλα που τη δημιούργησε με τη βοήθεια των διατροφολόγων. Μου ζήτησαν να τους κάνω ένα βίντεο για να του απαντήσω στις ερωτήσεις τους. Και έκανα εγώ ένα βίντεο – συνέντευξη με την κυρία Δέσποινα. Βγήκαν μερικοί διατροφολόγοι και άρχισαν ένα κίνημα που έλεγαν να κάνουν report σε εμένα, στο προφίλ μου και στο βίντεο, γεγονός που μπορεί να σου κατεβάσει το προφίλ, αν έχεις επαγγελματικό προφίλ και εγώ να μην μπορώ να εργαστώ. Δεν τους άρεσε που η συγκεκριμένη κοπέλα έλεγε αυτά τα πράγματα. Αλλά αυτοί έκαναν report σε εμένα.

Εγώ βρήκα το τηλέφωνο αυτής της κοπέλας και την πήρα τηλέφωνο. Της εξήγησα ότι ο τρόπος που το έκανε δεν ήταν σωστός. Έπρεπε να επικοινωνήσει κατευθείαν μαζί μου και να μου πει τα προβλήματά της. Εγώ κατέβασα το βίντεο, όταν συνειδητοποίησα ότι τους έχει πειράξει τόσο πολύ, αλλά περισσότερο το έκανε για να μην πάρω άλλα report και να μην κλείσει το προφίλ μου. Εγώ την πήρα τηλέφωνο για να της εξηγήσω όλα αυτά τα πράγματα και εκείνη γέλαγε, όταν της έλεγα ότι έχω επαγγελματικό προφίλ, με ειρωνευόταν και μου μίλαγε πάρα πολύ άσχημα. Οπότε όταν έκλεισα το τηλέφωνο, έσκασα”.