Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

«Καλή λευτεριά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, καθώς εδώ και μερικές μέρες έχει ανοίξει η πλατφόρμα για τις ηλικιακές ομάδες 30-39 και 40-49 ετών.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λοιπόν έσπευσε να εμβολιαστεί και να προστατέψει τόσο τον ίδιο όσο και τους γύρω τους, κάτι που έκανε και η Ιωάννα Μαλέσκου.

Έτσι το πρωί της Τρίτης, ο Κωνσταντίνος επισκέφθηκε το εμβολιαστικό κέντρο της περιοχής του και έκανε το εμβόλιο ενώ λίγο αργότερα μοιράστηκε το γεγονός αυτό με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου

«Καλή λευτεριά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

«Έχει τύχει να χωρίσουμε με τον Κωνσταντίνο»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκαν μαζί σε ένα βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη και μεταξύ άλλων δε δίστασαν να αποκαλύψουν πως στην αρχή της σχέσης τους είχαν χωρίσει για σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι δυο τους αποκάλυψαν πως είχαν γνωριστεί και πριν από το παιχνίδι μιας και «έσπασαν» τους κανόνες της παραγωγής ενώ σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν περίμενε να ακούσει τα νέα για τον χωρισμό τους.

«Ναι έχει τύχει να χωρίσουμε. Τον είχα “στείλει” στην αρχή. Για δυο μέρες, αλλά με παρακάλαγε για μια βδομάδα.», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.