Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για τον θάνατο της μητέρας της: «Μια τέτοια απώλεια σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή»

«Δεν μπορείς όμως να ζεις στο πένθος μια ζωή»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για τον θάνατο της μητέρας της: «Μια τέτοια απώλεια σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε στη κάμερα της εκπομπής Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού και μέσα σε όλα μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στη δύσκολη περίοδο που βίωσε, όταν έφυγε από τη ζωή η μητέρα της ενώ πριν λίγο καιρό τοποθετήθηκε και στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη

«Δεν πρόλαβα να χαρώ την επιτυχία. Μόλις ήρθε, φορέσαμε μάσκες.. Με φώναζαν στο δρόμο και με παρηγορούσαν. Στην εφηβεία έβλεπα ταινίες και έπαιζα μετά τους ρόλους στον καθρέφτη. Με φαντάζομαι στη θέση της Meryl Streep.

Όταν έχασα τη μητέρα μου σταμάτησα το μπαλέτο, παρόλο που το αγαπούσα πολύ, γιατί το είχα συνδέσει μαζί της. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Μια τέτοια απώλεια σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή. Διαχειρίστηκα την απώλεια της μητέρας μου, δεν μπορείς να ζεις στο πένθος μια ζωή.

Πέρασα δύσκολα οικονομικά όταν ήμουν φοιτήτρια. Έχω δουλέψει σε αρκετά μπαρ και καφέ. Θα προτιμούσα να δουλέψω σε ένα καφέ από το να κάνω μια δουλειά ως ηθοποιός που δεν με εκφράζει καθόλου».

«Με έχουν σοκάρει όλα όσα βγήκαν στην επιφάνεια»

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και στην Λόλα Αγραφιώτη και αναφέρθηκε στο πως αισθάνθηκε, μετά από τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος.

Η γνωστή ηθοποιός που σόκαρε με τις δηλώσεις για τις φωτιές στο Μάτι, αποκάλυψε πως όλα αυτά που βγήκαν στο φως, ήταν απαραίτητα.

Σε έχουν ταράξει όλα όσα ακούγονται τελευταία για το θέατρο κι οι καταγγελίες που ακολούθησαν;

Με έχουν σοκάρει όλα όσα βγήκαν στην επιφάνεια. Είμαι όμως χαρούμενη και περήφανη για εκείνους τους ανθρώπους που βρήκαν τη δύναμη ψυχής να μιλήσουν και να μοιραστούν όλα όσα τους πλήγωσαν και τους τσάκισαν. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς. Τους επαινώ. Τίποτα δεν πρέπει να μένει κρυφό. Ήταν απαραίτητο να χυθεί άπλετο φως.

Σου έχει τύχει κάποιο ανάλογο περιστατικό;

Δεν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο, αλλά στα αυτιά μας έφταναν διάφορα κατά καιρούς, υπήρχαν φήμες. Είναι, δυστυχώς, καταστάσεις που μπορούν να συμβούν σε όλα τα επαγγέλματα και όχι μόνο στο θέατρο. Ελπίζω και εύχομαι μετά από όλα αυτά να αλλάξουν πολλά.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για τις καταγγελίες