Φεύγει από το παλάτι ο βοηθός που κατηγόρησε τη Μέγκαν Μαρκλ για εκφοβισμό

Τι δήλωσαν Γουίλιαμ και Κέιτ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φεύγει από το παλάτι ο βοηθός που κατηγόρησε τη Μέγκαν Μαρκλ για εκφοβισμό

Ήταν Οκτώβριος του 2018, όταν ο Τζέισον Νάουφ γραμματέας τότε των επικοινωνιών των Σάσεξ ανέφερε μέσω email τις ανησυχίες του σχετικά με την μεταχείριση της Μέγκαν Μαρκλ στο προσωπικό του – λέγοντας ότι εκφοβίζει πολλές γυναίκες μέλη της ομάδας του, αναγκάζοντας τουλάχιστον δύο να παραιτηθούν, με την εφημερίδα The Times να αποκαλύπτει τους ισχυρισμούς αυτούς στις αρχές Μαρτίου.

Σήμερα, η είδηση που έγινε γνωστή είναι πως ο ίδιος θα αποχωρήσει από τη θέση του ως διευθύνοντας σύμβουλος του Royal Foundation των Κέιμπριτζ στα τέλη του έτους. Ενώ, νοσηλεύτηκε στα κρυφά η Μέγκαν Μαρκλ

Μετά την κατηγορία αυτή, ξεκίνησε έρευνα ενώ ένας εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς.

Τι δήλωσαν για την παραίτησή του από το παλάτι Γουίλιαμ και Κέιτ

Τζέισον Νάουφ παλάτι παραίτηση

Ο Αμερικανός σύμβουλος λέγεται ότι μετακομίζει στο εξωτερικό επειδή ο σύζυγός του ανέλαβε διπλωματική θέση στο εξωτερικό.

Σε δήλωσή τους, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ανέφεραν πως «ήταν πολύ ευγνώμονες για την σκληρή δουλειά και τη δέσμευσή του» και λυπούνται που πρέπει να αποχωρήσει. Ο Νάουφ από την πλευρά του είπε ότι η συνεργασία με το ζευγάρι ήταν «προνόμιο στην καριέρα μου».

Κέιτ Μίντλετον - Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ετοιμάζουν την απάντησή τους σε Χάρι και Μέγκαν

Λίγος καιρός έχει περάσει από την επίμαχη συνέντευξη που έδωσε η Μέγκαν Μαρλκ μαζί με τον Χάρι και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ μαζί με την αγαπημένη του, Κέιτ Μίντλετον, έχουν ήδη ετοιμάσει την απάντησή τους στις κατηγορίες που δέχθηκαν.

Μεταξύ άλλων η Μέγκαν είχε αποκαλύψει πως οι σχέσεις της με την Κέιτ δεν ήταν καλές και ότι οι εικόνες που τις έδειχναν να μιλούν αγαπημένες δεν ήταν αληθινές. Παράλληλα είπε πως τη μέρα του γάμου της, την είχε κάνει να κλάψει.

Ο Χάρι από τη μεριά του είπε πως ο αδερφός του και ο πατέρας του είναι παγιδευμένοι στο σύστημα, αν και η πρόσφατη επίσκεψή του στην Αγγλία για την κηδεία του Φίλιππου, βοήθησε κάπως στην αποκατάσταση των σχέσεών τους.

Το ζευγάρι ετοιμάζει μια σειρά έργων πολυμέσων που θα τους δουν να μπαίνουν στον κόσμο των podcast και άλλων μορφών μετάδοσης.

Αυτό θα τους δώσει τη δυνατότητα να μιλήσουν για τα αγαπημένα τους φιλανθρωπικά ιδρύματα και να συζητήσουν θέματα που είναι σημαντικά για αυτούς.

Μάλιστα, το πριγκιπικό ζεύγος δηλώνει πρόθυμο να διευκρινίσει τη θέση του σε προσωπικά θέματα, συμπεριλαμβανομένης της διαμάχης του με τον Χάρι και τη Μέγκαν και όλα αυτά με τις ευλογίες της Ελισάβετ.

Κέιτ Μίντλετον - Πρίγκιπας Ουίλιαμ