Ο Snik διέγραψε όλες τις φωτογραφίες που είχε στο Instagram με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Οριστικός τελικά ο χωρισμός;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Snik διέγραψε όλες τις φωτογραφίες που είχε στο Instagram με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τι και αν ο Snik με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου διέψευσαν την είδηση - πρώτοι στο Youweekly.gr σας αποκαλύψαμε - ότι χωρίζουν, φαίνεται πως το τέλος της σχέσης τους είναι κοντά. Σύμφωνα με το Πρωινό και την δική μας έρευνα, ο ράπερ τραγουδιστής διέγραψε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram.

Συγκεκριμένα, αν σκρολάρεις στο προφίλ του, θα δεις πως πλέον υπάρχουν αναρτήσεις μόνο με το πρόσωπο του και επαγγελματικές όσον αφορά την πορεία του στη μουσική.

Από την άλλη, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχεi κρατήσει όλες τις κοινές τους φωτογραφίες. Όπως αυτή από τα γενέθλια του Snik πέρσι τον Μάϊο, αφού φέτος σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν ήταν στο πάρτι που έκανε, παρόλο που ανέβασε story και του ευχήθηκε. Αλλά και αυτή με την οποία ευχήθηκε για την πρωτοχρονιά.

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως τόσο ο Snik ακολουθεί την Ηλιάνα, όσο και η Ηλιάνα τον Snik. Μπορεί λοιπόν, ο τραγουδιστής να διέγραψε τις φωτογραφίες τους λόγω κάποιου νέου επαγγελματικού βήματος. Όπως και να έχει αν χωρίσουν ή όχι σίγουρα πολύ σύντομα θα γίνει γνωστό από τους ίδιους.

«Θέλω έναν μικρό Snik και η Ηλιάνα είναι κατάλληλη μαμά»

Ο γνωστός ράπερ έκανε ένα live στο Instagram, στο οποίο αποκάλυψε πως θα ήθελε πολύ να κάνει ένα παιδί με την αγαπημένη του, μιας και η παρουσιάστρια θα ήταν τέλεια μαμά.

«Η Ηλιάνα είναι καλά, κοιμάται. Τα έχουμε ναι. Θα έπρεπε να βλέπεις την εκπομπή από το κορίτσι μου. Τα έχουμε και είμαστε μια χαρά», είπε αρχικά ο ράπερ.

Στη συνέχεια, απαντώντας σε κάποιον που τον ρώτησε αν θέλει να κάνει παιδί με την Ηλιάνα, εκείνος απάντησε: Σύντομα δεν ξέρω. Θα έκανα παιδί γενικά. Θέλω έναν μικρό Snik και η Ηλιάνα είναι κατάλληλη μαμά. Οπότε ναι θα έκανα παιδί μαζί της»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik