Σοκαρισμένος ο Άλεξ Ροντρίγκεζ με τις φήμες επανασύνδεσης Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ

Νόμιζε πως θα τα ξαναβρούν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοκαρισμένος ο Άλεξ Ροντρίγκεζ με τις φήμες επανασύνδεσης Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ

Ο πρώην πλέον της Τζένιφερ Λόπεζ, Αλεξ Ροντρίγκεζ δηλώνει "σοκαρισμένος" που η τραγουδίστρια έχει προχωρήσει τη ζωή της, σύμφωνα με πηγή του «E! Online», αφού φήμες θέλουν να τα έχει βρει και πάλι με τον Μπεν Άφλεκ.

«Πίστευε πραγματικά ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει η σχέση τους και να επανασυνδεθούν», αναφέρει η πηγή. O Ροντρίγκεζ προσπάθησε να επικοινωνήσει με την τραγουδίστρια. Μίλησαν για λίγο δεν έκρυψε τα συναισθήματά του λέγοντας, πόσο «αναστατωμένος είναι» αναφέρει η πηγή.

Τζένιφερ Λόπεζ σχέση

Παρά την προσπάθεια του, φαίνεται να είναι σίγουρη πως όλα έχουν τελειώσει μεταξύ τους. «Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν ενδιαφέρεται να τα ξαναβρεί με τον Άλεξ. Έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο της ζωής της», συνεχίσει η πηγή.

Η Τζένιφερ Λόπεζ, μάλλον θέλει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Μπεν Άφλεκ. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν στο TMZ, ότι το «ζευγάρι επικοινωνούσε μέσω email από τον Φεβρουάριο όταν η τραγουδίστρια βρισκόταν στην Δομινικανή Δημοκρατία για τα γυρίσματα της ρομαντικής ταινίας "Shotgun Wedding"».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, τα μηνύματα του Άφλεκ ήταν ρομαντικά και άγγιξαν την σταρ. Εκείνο το διάστημα ο Mπεν Άφλεκ συμμετείχε στα γυρίσματα της δραματικής ταινίας του Τζορτζ Κλούνεϊ «The Tender Bar».

Η δήλωση της Τζένιφερ Λόπεζ και του Άλεξ Ροντρίγκεζ για τον χωρισμό τους

«Συνειδητοποιήσαμε ότι είμαστε καλύτεροι ως φίλοι και ανυπομονούμε να μείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον στις κοινές επιχειρήσεις και έργα μας. Ευχόμαστε το καλύτερο ο ένας για τον άλλον και τα παιδιά του άλλου. Σας ευχαριστούμε όλους για τα ευγενικά λόγια και την υποστήριξη», έγραψε το “Today”.

Τζένιφερ Λόπεζ χωρισμός