Eurovision 2021: «Έσκισε» η Στεφανία Λυμπερακάκη στην δεύτερη πρόβα της

Αποκαλύφθηκε μάλιστα και το τρικ που θα κάνει στη σκηνή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Eurovision 2021: «Έσκισε» η Στεφανία Λυμπερακάκη στην δεύτερη πρόβα της

Πάταγο έκανε η Στεφανία Λυμπερακάκη με την δεύτερη πρόβα της στην Eurovision 2021, όπως και με την πρώτη, και είναι έτοιμη να μας εκπροσωπήσει την επόμενη μάλιστα εβδομάδα.

Η Στεφανία εντυπωσίασε με το Last Dance, ενώ δίπλα της βρέθηκαν οι χορευτές, Νίκος Κουκάκης, Κώστας Παυλόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος και Μάρκος Γιακουμόγλου.

Η Στεφανία εμφανίστηκε φορώντας μια ολόσωμη αστραφτερή φόρμα σε αποχρώσεις του μωβ, δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου.

Μάλιστα, στην πρόβα αποκαλύφθηκε και το τρικ που θα δούμε στη σκηνή. Συγκεκριμένα, η Στεφανία εμφανίζεται να κινείται σε ένα αστικό τοπίο –όπου οι ρυθμοί της ζωής κάνουν τις σχέσεις των ανθρώπων απρόσωπες– άλλες φορές πατώντας στη γη και άλλες φορές αιωρούμενη. Με δυναμισμό χορεύει τον “τελευταίο της χορό” γνωρίζοντας ότι αυτό σηματοδοτεί μια “νέα αρχή”.

Ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού. Ο Γιώργος Σεγρεδάκης επιμελήθηκε τα κοστούμια των χορευτών ενώ η εταιρία Asterman ανέλαβε τη δημιουργία των γραφικών.

Eurovision 2021 «Έσκισε» η Στεφανία Λυμπερακάκη στην πρόβα

Eurovision 2021 «Έσκισε» η Στεφανία Λυμπερακάκη στην δεύτερη πρόβα της

Φαβορί ξανά η Μάλτα μετά την αλλαγή των προγνωστικών

Φαβορί ξανά είναι η Μάλτα μετά την αλλαγή των προγνωστικών για την Eurovision, η οποία χρειάστηκε να αλλάξει το ροζ κορμάκι που φορούσε, καθώς δέχτηκε κύμα αρνητικών σχολίων.

Τα δυσμενή σχόλια των φαν της Eurovision -και όχι μόνο- έφεραν τότε ανατροπή στα προγνωστικά εκ μέρους των στοιχηματικών εταιρειών. Και ενώ η Μάλτα ήταν το φαβορί για την πρωτιά, έπεσε στη δεύτερη θέση, πίσω από τη νοσταλγική μπαλάντα της Γαλλίας -ένα ομολογουμένως πολύ καλό τραγούδι.

Οι υπεύθυνοι για τη συμμετοχή της Μάλτας θορυβήθηκαν από την εξέλιξη αυτή και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αλλαγή του ρούχου που θα φοράει η Ντέστινι. Έτσι, στη σημερινή πρόβα η 18χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ασημί αντί για ροζ κορμάκι -όπως αυτό που φορά η Έλενα Τσαγκρινού που συμμετέχει στον διαγωνισμό με την Κύπρο.

Eurovision Φαβορί ξανά η Μάλτα μετά την αλλαγή των προγνωστικών

Πάντως, η Ντέστινι κράτησε τις ροζ μπότες, πιθανώς για να ταιριάζει με τα ρούχα που φορούν οι χορεύτριες που θα τη συνοδεύουν στη σκηνή.

Το αποτέλεσμα φάνηκε αμέσως: εκεί που βρισκόταν πίσω από τη Γαλλία όσον αφορά τις πιθανότητες νίκης, η Μάλτα την προσπέρασε και φαντάζει τώρα εκείνη φαβορί για την πρωτιά στη Eurovision. Αν τα καταφέρει, θα είναι η πρώτη φορά που ένα τραγούδι από τη Μάλτα κερδίζει στον διαγωνισμό της Eurovision.

Στο μεταξύ, ανησυχία έχει σκορπιστεί με την συμμετοχή της Ουκρανίας, καθώς η τραγουδίστρια υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού.