Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Για αυτόν τον λόγο παραμένει στον ALPHA παρά τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης

Τι ετοιμάζεται η κάνει η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Για αυτόν τον λόγο παραμένει στον ALPHA παρά τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης

Παρά τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει καθημερινά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην μεσημεριανή της εκπομπή, Pop Up, ο ALPHA την κρατάει σταθερά στο δυναμικό του.

Η Έλενα Χριστοπούλου, ως μάνατζερ της, κατάφερε να της εξασφαλίσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ μισθό, χωρίς όμως εκείνη να έχει ποτέ δοκιμαστεί τηλεοπτικά και μάλιστα live.

Μπορεί η Ηλιάνα αυτή τη στιγμή να παίρνει έναν από τους υψηλότερους μισθούς, όμως το κοινό δεν επιλέγει την εκπομπή της ως μεσημεριανή συντροφιά.

Βέβαια, το κανάλι συνεχίζει και την κρατά, ακόμα και με τα χαμηλά νούμερα που σημειώνει, καθώς έρχονται καινούργια πράγματα.

Ο λόγος που παραμένει στον ALPHA η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, η Ηλιάνα ετοιμάζεται να κλείσει μεγάλες εμπορικές συμφωνίες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, με αποτέλεσμα το κανάλι να μην μπορεί να κάνει πίσω, καθώς η μεσημεριανή ζώνη έχει ανάγκη διαφημιστική ενίσχυση.

Μάλιστα, ετοιμαζόνται και τεράστιες αλλαγές στην ομάδα της προκειμένου να ενισχυθεί το project που θα αναλάβει ενώ είναι αρκετά πιθανό να αλλάξουν όλοι οι συνεργάτες της ομάδας της, διαψεύδοντας έτσι τις φήμες που την θέλουν να παίρνει την θέση της Βίκυς Καγιά στο GNTM.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για αυτόν τον λόγο παραμένει στον ALPHA παρά τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τιμά το συμβόλαιο της με τον ALPHA»

Η Έλενα Χριστοπούλου το πρωί της Τρίτης μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων εξήγησε πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει από τον ALPHA, μιας και σε κάθε περίπτωση τιμάει το συμβόλαιό της με το κανάλι.

Τον τελευταίο καιρό πολλά δημοσιεύματα θέλουν την παρουσιάστρια να φεύγει από το κανάλι και να σταματάει το Pop Up, ωστόσο η μάνατζέρ της, θέλησε να δώσει τέλος στις φήμες και να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Έτσι, η Έλενα Χριστοπούλου εξήγησε πως η Ηλιάνα θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής της, μέχρι να λήξει το συμβόλαιό της με το κανάλι.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου alpha

«Όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τιμά το συμβόλαιό της με τον Alpha. Το κανάλι είναι δίπλα της και τη στηρίζει», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.