Φαίη Μαυραγάνη: Η σπάνια φωτογραφία της με τον Νίκο Μανέση

Ποζάρουν στον φακό μαζί με τον γιο τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φαίη Μαυραγάνη: Η σπάνια φωτογραφία της με τον Νίκο Μανέση

Μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία δημοσίευσε η σύζυγος του Νίκου Μανέση, Φαίη Μαυραγάνη, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το ζευγάρι αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τα δυο τους παιδάκια.

Η Φαίη Μαυραγάνη είναι ενεργή μάλιστα στα social media και συχνά πυκνά δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητα της. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας, η δημοσιογράφος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια οικογενειακή φωτογραφία.

Η ανάρτηση της Φαίης Μαυραγάνη

Στην λεζάντα έγραψε: “Hμέρα οικογένειας κάθε μέρα”.

 Φαίη Μαυραγάνη Η σπάνια φωτογραφία της με τον Νίκο Μανέση

«Έχει έναν χαρακτήρα...»

Η Φαίη Μαυραγάνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Νίκο Μάνεση. Η δημοσιογράφος έκανε μία αποκάλυψη για εκείνον και για τον χαρακτήρα του που έχει δέσει άριστα με τον δικό της.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 19 χρόνια και δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ αν και είναι σπάνιες οι φορές που επιλέγουν να μοιραστούν κάποιο στιγμιότυπο της προσωπικής τους ζωής με το κοινό - δείτε εδώ μία σπάνια κοινή τους φωτογραφία από το καλοκαίρι.

«Είναι επιλογή να μην βγάζουμε προς τα έξω τη ζωή μας. Το ότι κάνουμε αυτή τη δουλειά δεν αλλάζει κάτι στη ζωή μας. Ο Νίκος έχει έναν χαρακτήρα που εμένα μου ταιριάζει πολύ. Αν και είναι ο κορυφαίος σε αυτό που κάνει, δεν ζει με βάση την επιτυχία του αλλά είναι σωστός οικογενειάρχης χωρίς να το πουλάει αυτό. Αυτό που κάνει το κάνει υπέροχα και είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του.

Είμαστε μαζί από τον Αύγουστο του 2002 άρα 19 χρόνια. Δεν έχω καταλάβει πώς πέρασαν. Με πονάει να σκέφτομαι ότι τα παιδιά θα φύγουν από το σπίτι. Το όνειρο της κόρης μου είναι να σπουδάσει εκτός Ελλάδος. Έβλεπα εφιάλτες στον ύπνο μου ότι πρέπει να μάθω άριστα αγγλικά για να πηγαίνω να την βλέπω.

Δε μου αρέσει να βλέπω ρυτίδες αλλά θα φοβόμουν να κάνουν επέμβαση. Δεν ξέρω, μπορεί σε δέκα χρόνια να το κάνω»