Ένταση στον αέρα του Love it - Ο Νίκος Μπάρτζης "σταύρωσε" το πάνελ της Μαλέσκου

Στον δρόμο που χάραξε ο Τζέιμς Καφετζής - "O Παππάς έλεγε καρκίνωμα την Άννα Μαρία. Δεν πήρατε ποτέ θέση"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ένταση στον αέρα του Love it - Ο Νίκος Μπάρτζης

Απίστευτη ένταση επικρατεί τον τελευταίο καιρό στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it. Μετά τα όσα έγιναν με τον Τζέιμς Καφετζή που αποχώρησε από το πλατό πριν την λήξη της συνέντευξής του, οριακά το ίδιο κόντεψε να συμβεί και με τον φίλο του, Νίκο Μπάρτζη.

Ο αγρότης το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένος στον ΣΚΑΙ και κατά την διάρκεια της συνέντευξης λογομάχησε με τα άτομα στο πάνελ της παρουσιάστριας και συγκεκριμένα περισσότερο με τον Βασίλη Γρηγορόπουλο, στον οποίο ο Μπάρτζης δήλωσε πως εκφράστηκε γι' αυτόν πολλές φορές υπερβολικά αρνητικά!

Το αποκορύφωμα της συνέντευξης ήταν όταν ο Νίκος Μπάρτζης για να επιχειρηματολογήσει τα όσα έλεγε άνοιξε το κινητό του κι έβαλε στον αέρα να παίξει ένα απόσπασμα από το σχολιασμό του δημοσιογράφου που, όπως ήθελε να αποδείξει, δεν είχε μιλήσει και με τον καλύτερο τρόπο γι' αυτόν.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, ως σωστή παρουσιάστρια, για να αποτρέψει ίδια σκηνικά με εκείνα του Τζέιμς, έκλεισε ευγενικά την συζήτηση κι άλλαξε θέμα.

Βέβαια, όπως θα παρακολουθήσετε κι εσείς στο παρακάτω απόσπασμα που δείχνει καρέ καρέ όλο το σκηνικό, ο Νίκος Μπάρτζης μετά ήταν αρκετά ξενερωμένος και λιγομίλητος. Με λίγα λόγια δεν έβλεπε την ώρα να φύγει

Η συνέντευξη του Νίκου Μπάρτζη στο Love it

Ο Νίκος Μπάρτζης έκανε unfollow πρώην συμπαίκτριά του

Μπορεί η κόντρα τους να γεννήθηκε στον Άγιο Δομίνικο, στο Survivor, αλλά φαίνεται πως... καλά κρατεί και στα πάτρια εδάφη! Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Νίκος Μπάρτζης, αποφάσισε να κλείσει ανοιχτούς λογαριασμούς και σε έναν από αυτούς συμπεριλαμβανόταν και πρώην συμπαίκτριά του.

Η αποκάλυψη έγινε στον αέρα της εκπομπής, Ευτυχείτε, το πρωί της Τετάρτης όπου έγινε γνωστό ότι οι δυο πρώην παίκτες δεν θέλουν να έχουν καμία επαφή και το επιβεβαίωσε η κίνηση του Νίκου να την κάνει unfollow στα social media.

Ο λόγος, φυσικά, για την Ελευθερία Ελευθερίου που στο παιχνίδι είχε μαζί του πολλές έντονες στιγμές.