Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Το νέο τους επιχειρηματικό πλάνο

Τα νέα σχέδια και η εμπλοκή διάσημης pop star

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Το νέο τους επιχειρηματικό πλάνο

Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ετοιμάζουν το έδαφος έτσι ώστε να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Και οι δύο έχουν βάλει στο «μάτι» ένα πρόσωπο το οποίο έχει άμεση σχέση με μία διάσημη pop star.

Το διάσημο ζεύγος ενδιαφέρεται να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό του καθώς επιθυμεί να προσλάβει ως σύμβουλο επιχειρήσεων τον Ollie Ayling.

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle:Το νέο επιχειρηματικό τους πλάνο

Πρόκειται για τον 30χρονο που «κρύβεται» πίσω από την επιτυχία της Nicole Scherzinger αλλά και του πολυαγαπημένου συγκροτήματος Pussycat Dolls.

Ο Ollie Ayling κατάφερε να κάνει διάσημη την pop star καθώς της αύξησε την περιουσία. Βοήθησε την 42χρονη Nicole να συγκεντρώσει περιουσία μόλις 10 εκατομμυρίων λιρών κατά την διάρκεια των επτά χρόνων που συνεργάστηκαν μαζί. Επιπλέον, βοήθησε τη Nicole να πάρει ρόλους στις ταινίες της Disney Moana και Ralph Breaks the Internet. Ήταν επίσης το άτομο που εξασφάλισε την επιστροφή της στην κριτική επιτροπή του X Factor

Σύμφωνα με το περιοδικό The Sun, έχουν ήδη συνομιλήσει μαζί προκειμένου να συνεργαστούν.
Αν και το πριγκιπικό ζεύγος μπορεί να έχασε τα βασιλικά του προνόμια από τότε που έφυγαν από το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά το ζευγάρι φαίνεται πως έχει ήδη υπογράψει συμφωνία 112 εκατομμυρίων δολαρίων με το Netflix. Επιπλέον, υπέγραψαν και μια ακόμα αξίας 30 εκατομμυρίων δολαρίων με το Spotify για το podcast.

Οι Sussexes θεωρούν ότι ο Ollie μπορεί να επεκτείνει την επωνυμία τους παγκόσμια καθώς το έχει με τις επιχειρήσεις.

«Ο Harry και η Meghan επεκτείνουν γρήγορα την επιχειρηματική τους αυτοκρατορία και θέλουν να βοηθήσουν με τον καλύτερο την επιχείρηση. Ο Ollie Ayling υπήρξε καθοριστικός παράγοντας για την καριέρα της Nicole, την παραγωγή χρημάτων και τη διατήρησή της, οπότε θεωρήθηκε το ιδανικό πρόσωπο», αναφέρει πηγή.

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Θα γίνει για τρίτη φορά ταινία η ζωή τους

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ταινία θα έχει τίτλο “Harry & Meghan: Escaping the Palace” και θα ερμηνεύσει τους λόγους για τους οποίους το ζευγάρι αποφάσισε να φύγει από τη βασιλική οικογένεια.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα αρχίσουν σε λίγο καιρό και πρόκειται να προβληθεί τον επόμενο χειμώνα, ολοκληρώνοντας την τριλογία που ξεκίνησε το 2018.

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη ταινία είχε τίτλο “Harry & Meghan: A Royal Romance” και περιέγραφε την ερωτική ιστορία του ζευγαριού ενώ η δεύτερη ονομάστηκε “Harry & Meghan: Becoming Royal” και περιέγραφε τις δυσκολίες που βίωσε το πριγκιπικό ζεύγος κατά το πρώτο διάσημα του γάμου του.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το καστ της ταινίας.

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ θα γίνει για τρίτη φορά ταινία η ζωή τους