Πάρα πολύ δύσκολες ώρες για την Ορθούλα Παπαδάκου

Έφυγε από την ζωή αγαπημένο της πρόσωπο...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάρα πολύ δύσκολες ώρες για την Ορθούλα Παπαδάκου

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες αντιμετωπίζει η Ορθούλα Παπαδάκου, αφού έφυγε από τη ζωή ένα αγαπημένο της πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, η πρώην καλαθοσφαιρίστρια -που αναφέρθηκε πρόσφατα και στο Survivor- έχασε τον θείο της, στον οποίο είχε τεράστια αδυναμία. Η ίδια θέλησε να κάνει γνωστή την δυσάρεστη είδηση, μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Αυτή τη φορά, η Ορθούλα Παπαδάκου δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία του θείου της, προκειμένου να τον αποχαιρετήσει δημόσια.

Η ανάρτηση της Ορθούλας Παπαδάκου

“Καλό ταξίδι λατρεμένε μου Θείο. Ήμουνα τυχερή που σε είχα στη ζωή μου.

Σ’ ευχαριστώ πολύ για όσα μου δίδαξες, για την στήριξή σου, και που με έκανες πιο δυνατή. Η έλλειψη σου θα μου είναι τεράστια. Πάντα θα σε έχω κοντά μου”.

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες για την Ορθούλα Παπαδάκου

"Έπαθα αφυδάτωση και αφού ήμουν 5 λεπτά λιπόθυμη ήρθε ο γιατρός"

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε εχθές η νικήτρια του πρώτου Survivor, Ευαγγελία Δερμετζόγλου, η οποία αποκάλυψε απίστευτα και εξωπραγματικά πράγματα για την παραγωγή του ριάλιτι, ανατρέξαμε λίγα χρόνια πίσω και συγκεκριμένα το 2017, όταν η Ορθούλα Παπαδάκου είχε παραχωρήσει αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και είχε, επίσης, προσάψει πολλά σοβαρά πράγματα για την παραγωγή...

Έχοντας μάθει στη ζωή της να είναι απόλυτα ειλικρινής, η Ορθούλα Παπαδάκου λέει την άποψή της για το «Survivor» που προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ και αποκαλύπτει όλα όσα έζησε και όλα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες που δεν έμαθε κανείς... Διαβάστε παρακάτω όσα αποκάλυψε...

Ορθούλα Παπαδάκου Survivor

Κινδύνευσες ποτέ πραγματικά στο παιχνίδι ή όλα ήταν θέμα εντυπωσιασμού;

"Ναι, κινδύνεψα, όχι μία φορά πολλές φορές. Η πιο σοβαρή δεν παίχτηκε ποτέ στον αέρα. Από τον ζωμό της καρύδας που πίναμε (λάδι), έπαθα διάρροια και μετά αφυδάτωση. Ζητούσα γιατρό, αλλά ήρθε όταν έμεινα λιπόθυμη πέντε λεπτά στην παραλία και φοβήθηκαν οι συμπαίκτες μου. Ξύπνησα με ορούς στα χέρια μου. Το κανάλι ήθελε εντυπωσιασμό, εμείς όμως ζούσαμε μια σκληρή πραγματικότητα, που πολλές φορές έφτανε στα όρια της τρέλας... Ίσως και γι’ αυτό τα πράγματα τώρα είναι πιο light, για να καταφέρουν οι παίκτες να αντέξουν τη μεγάλη διάρκεια."

Οι συνθήκες υγιεινής υπήρχαν;

"Η βρόμα είχε ποτίσει το δέρμα μας. Κοιμόμασταν σε κορμούς, με τερμίτες. Περπατούσαν πάνω μας τη νύχτα αρουραίοι και απλά τους διώχναμε. Το χαρτί υγείας τελείωσε γρήγορα και χρησιμοποιούσαμε τα φύλλα και τη θάλασσα. Τον καιρό που ήμουν εκεί μου είχε κοπεί η περίοδος και έκανε 8 μήνες να μου ξανάρθει. Τα μαλλιά είχανε γίνει ράστα και όταν επέστρεψα αναγκάστηκα να τα κόψω. "

Ποιο ήταν το πιο αηδιαστικό πράγμα που έφαγες, που ακόμα και τώρα όταν το σκέφτεσαι κάνεις εμετό;

"Το πρώτο που δεν παίχτηκε ποτέ ήταν αυγά από χελώνα που προσπαθήσαμε μάταια να βράσουμε. Το δεύτερο ήταν έντομα, κάτι μεταξύ αράχνης και σαλιγκαριού, που βρήκαμε στη ζούγκλα και όταν αναγκαστήκαμε να τα φάμε και έκανα εμετό προς το τέλος του παιχνιδιού. Επίσης, βρήκαμε σε μια καλύβα χαλασμένα προϊόντα που τα φάγαμε όπως και στόκο, νομίζοντας ότι είναι αλεύρι. Το φίδι που φάγαμε θεωρείται gourmet μπροστά σε όλα τα υπόλοιπα."