Η απάντηση του ΣΚΑΪ στον Γιώργο Τσαλίκη

Δεν προχωράει η συνεργασία τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η απάντηση του ΣΚΑΪ στον Γιώργο Τσαλίκη

Όλο και μεγαλώνει η κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Τσαλίκη, με αφορμή την παρουσίαση του Big Brother. Όλα άρχισαν όταν πριν από λίγο καιρό ο τραγουδιστής ανακοίνωσε πως θα αναλάβει τη θέση του κεντρικού παρουσιαστή του ριάλιτι.

«Δεν κάνω συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, έχω υπογράψει συμβόλαιο. Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother. Το συμβόλαιό μου είναι 1+1 χρόνο, ένα ισχυρό συμβόλαιο, όπως πρέπει. Δεν είπα δύσκολα το “ναι” για το Big Brother γιατί με τον ΣΚΑΪ έχω μια πολύ καλή σχέση.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε συζητήσει διάφορα project. Mου αρέσει πάρα πολύ το project. Το παρακολουθούσα όπως ξέρετε. Το κρατήσαμε όπως έπρεπε, δεν έκανα δηλώσεις. Νιώθω ασφάλεια διότι υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι θα κάνουμε ένα προϊόν όπως πρέπει. Συζητούσαν για κάποια άτομα στον σχολιασμό», είχε πει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στην εκπομπή Πρωινό πριν από περίπου μια εβδομάδα.

Το πρωί της Τετάρτης, το Ευτυχείτε ανέφερε πως ο ΣΚΑΙ καταγγέλλει το συμβόλαιο του Γιώργου Τσαλίκη για εχεμύθεια, ενώ λίγο αργότερα, ο τραγουδιστής απάντησε και ξεκαθάρισε πως έχει σκοπό να κινηθεί νομικά κατά του σταθμού του Φαλήρου.

Ο ΣΚΑΪ επέστρεψε με μία νέα απάντηση για τον Γιώργο Τσαλίκη, στην οποία τονίζει πως ο τραγουδιστής δεν σεβάστηκε την εχεμύθεια του συμβολαίου και τους κανόνες εμπιστοσύνης και έτσι ο σταθμός αποφασίζει να μην προχωρήσει τη συνεργασία του μαζί του για το γνωστό ριάλιτι που αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μας αυτό το Φθινόπωρο.

Η οριστική απάντηση που έδωσε ο ΣΚΑΪ στον Γιώργο Τσαλίκη

Παρά το γεγονός ότι υπήρξε το ενδεχόμενο συνεργασίας με το κύριο Γιώργο Τσαλίκη, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να μην προχωρήσει, καθώς θεωρεί ότι καταστρατηγήθηκαν από την πλευρά του οι κανόνες εχεμύθειας και εμπιστοσύνης που τηρούνται στην τηλεοπτική αγορά, όπως είθισται σε αντίστοιχες περιπτώσεις.