Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Παραμένει στη φυλακή ο Μένιος Φουρθιώτης

Απορρίφθηκε το αίτημα για την αποφυλάκισή του

Παραμένει στη φυλακή ο Μένιος Φουρθιώτης
News 16.06.2021 20:14
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στη φυλακή πρόκειται να παραμένει για τώρα ο Μένιος Φουρθιώτης, καθώς η προσφυγή του εναντίον του εντάλματος προσωρινής κράτησης απορρίφθηκε.

Το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο της Αθήνας είπε «όχι» στην αποφυλάκιση του παρουσιαστή ο οποίος φέρεται να επικαλέστηκε, μεταξύ άλλων, σοβαρά προβλήματα υγείας προκειμένου να πείσει τους δικαστές.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι το δικαστικό Συμβούλιο έκρινε πως πρέπει ο κατηγορούμενος να παραμείνει στην φυλακή όπου οδηγήθηκε μετά την απολογία του σχετικά με τα «χτυπήματα» στο σπίτι του, λόγω της σοβαρότητας των αδικημάτων που αντιμετωπίζει, αφού χθες παραιτήθηκε από το αίτημά του για τα μέτρα ασφαλείας του.

Μένιος Φουρθιώτης φυλακή

Επιπλέον, οι δικαστές φέρονται να εκφράζουν τη θέση ότι τα προβλήματα υγείας που επικαλείται ο Μένιος Φουρθιώτης μπορούν να αντιμετωπιστούν μέσα στη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μένιος Φουρθιώτης κατηγορείται για σειρά αξιόποινων πράξεων, μεταξύ των οποίων και δύο κακουργηματικού χαρακτήρα, αν και ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε σχέση με όσα του αποδίδονται.

Ο Μένιος Φουρθιώτης αιτήθηκε να μπει ο κομμωτής του φυλακή να τον κουρέψει

Αφού στις φυλακές Κορυδαλλού αποδέχθηκαν το αίτημα του Μένιου Φουρθιώτη για την δορυφορική κεραία, συνεχίζει τις... απαιτήσεις του. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso που κυκλοφόρησε το πρωί της Παρασκευής, ο παρουσιαστής κατέθεσε νέα αιτήματα, τα οποία έκαναν τους υπεύθυνους του σωφρονιστικού καταστήματος να τραβάνε τα μαλλιά τους!

Όπως φαίνεται ο Μένιος Φουρθιώτης έχει μπερδέψει τις φυλακές με resort & spa, γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Μένιος Φουρθιώτης φυλακές κορυδαλλού espresso

Αυτή την φορά ζήτησε ειδική άδεια για να μπει στις φυλακές ο προσωπικός του κομμωτής και να τον κουρέψει! Όπως ήταν εύλογο το παράλογο αίτημά του απορρίφθηκε καθώς δεν προβλέπεται από τον κανονισμό της φυλακής για κανέναν κρατούμενο.

Όπως ο Μένιος Φουρθιώτης δεν σταμάτησε σε αυτό, αλλά υπέβαλε ένα ακόμη αίτημα, να του δοθεί άδεια να συμμετέχει στην τηλεοπτική του εκπομπή ζωντανά μέσα από το κελί του, μετατρέποντας τη φυλακή σε τηλεοπτικό στούντιο.

Το απίστευτο αίτημα υποβλήθηκε εγγράφως στο συμβούλιο των φυλακών, το οποίο θα συνεδριάσει για να αποφανθεί!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μένιος Φουρθιώτης: "Συμπεριφέρεται λες και είναι βασιλιάς στον Κορυδαλλό" - Ζητά γάλα αμυγδάλου και βρώμη

Αλήθειες με την Ζήνα: Μίλησε ζωντανά μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ο Μένιος Φουρθιώτης

Share