Αθηνά Οικονομάκου: Έτσι είναι το σώμα της μία εβδομάδα μετά τη γέννα

Ανέβασε βίντεο στο Instagram!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Έτσι είναι το σώμα της μία εβδομάδα μετά τη γέννα

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους, πώς είναι το σώμα της μία εβδομάδα μετά τον ερχομό της κορούλας της στον κόσμο.

Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου

«Πριν από μια ακριβώς εβδομάδα τέτοια ώρα πλησίαζε η «μεγάλη έξοδος» της πριγκίπισσας μου! Πόσο μαγικό ταξίδι η εγκυμοσύνη και ο τοκετός όταν δεν παρουσιάζεις προβλήματα και δόξα τω Θεω ήμουν πολύ τυχερή και σε αυτήν μου την εγκυμοσύνη! Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη και ευτυχία…

Εύχομαι σε κάθε γυναίκα όποτε και εάν το επιθυμεί να το ζήσει και στέλνω όλη μου την αγάπη και την στήριξη στις νέες μανούλες που σε αυτή την φάση καταλαβαινόμαστε όσο τίποτα άλλο. Και τώρα να ‘μαστε μια εβδομάδα μετά…» έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι πρώτες της δηλώσεις για τον ερχομό της κορούλας της

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Αθηνά Οικονομάκου, καθώς πριν λίγες μέρες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με την ίδια να γίνεται μανούλα για δεύτερη φορά.

Η όμορφη ηθοποιός έχει επιστρέψει σπίτι και από το πρωί της Τετάρτης δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές για την κορούλα της.

Αυτή τη φορά, η ίδια δημοσίευσε μια σειρά από instastories, προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που έχει λάβει.

"Γεια σας! Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Εμείς είμαστε πάρα πολύ καλά. Εγώ είμαι πάρα πολύ καλά, το μωρό είναι πάρα πολύ καλά. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος που να με ακολουθεί και να μην μου έχει στείλει μήνυμα. Ειλικρινά νιώθω τέτοια ευγνωμοσύνη.

Όλα πήγαν τέλεια. Είχα φανταστικό τοκετό. Να είναι καλά ο γιατρούλης μου και η μαία μου. Θα προσπαθήσω να απαντήσω στις ευχούλες σας. Θα τις διαβάσω όλες, θα απαντήσω σε όσες περισσότερες μπορώ, γιατί ο χρόνος είναι πολύ λίγος με δύο παιδιά στο σπίτι. Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ. Μεγάλο φιλί από εμένα."