Αφροδίτη Γραμμέλη: Η απάντησή της στις φήμες που τη θέλουν να αναλαμβάνει το Dot

Παραμένει στον ALPHA

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αφροδίτη Γραμμέλη: Η απάντησή της στις φήμες που τη θέλουν να αναλαμβάνει το Dot

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Αφροδίτη Γραμμέλη θέλησε να δώσει την οριστική της απάντηση, στις φήμες που τη θέλουν να αφήνει τον ALPHA και να αναλαμβάνει την παρουσίαση του DOT.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος θα φύγουν από το ΣΚΑΪ αλλά θα συνεχίσουν να έχουν την παραγωγή του Dot. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει βρεθεί το πρόσωπο που θα το παρουσιάσει.

Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν, ήταν και αυτό της Αφροδίτης Γραμμέλη, με την δημοσιογράφο να ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

Η ανάρτηση της Αφροδίτης Γραμμέλη για το DOT

«Το συμβόλαιό μου με τον Alpha έχει διάρκεια 1+1. Ο, τι γράφεται ανήκει στην μυθοπλασία», έγραψε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Γραμμέλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Αφροδίτη Γραμμέλη ανάρτηση DOT

Αυτοί οι Survivors έκαναν δοκιμαστικό για τη θέση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φεύγουν από τον ΣΚΑΪ και προσπαθούν να βρουν σιγά σιγά τους αντικαταστάτες τους για το DOT. Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί ενώ δεν αποκλείεται να δούμε στην παρουσίαση και κάποιους πρώην παίκτες του Survivor.

Οι δύο παρουσιαστές θα συνεχίσουν να έχουν την παραγωγή της εκπομπής αν και πρόκειται να αναλάβουν το δικό τους πρότζεκτ στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day, οι δύο πρώην παίκτες του Survivor που πέρασαν από το δοκιμαστικό είναι ο Παύλος Γαλακτερός, ο οποίος δοκιμάστηκε και για τη δεύτερη σεζόν των Θαλασσόλυκων αλλά και η Ανθή Σαλαγκούδη.

Μετά την αποχώρηση της Σαλαγκούδη έγινε πολύς λόγος σχετικά με το ποια εκπομπή θα αναλάβει και με το αν θα αναλάβει κάποιο πρότζεκτ στον σταθμό. Πολλά είχαν ακουστεί, τίποτα δεν υλοποιήθηκε.