Συγκίνησε η Εριέττα Κούρκουλου - «Για εμάς που προσπαθούμε καιρό για παιδάκι...»

Τα υπέροχα λόγια της για την προσπάθεια που κάνει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκίνησε η Εριέττα Κούρκουλου - «Για εμάς που προσπαθούμε καιρό για παιδάκι...»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Εριέττα Κούρκουλου μίλησε με τα πιο ιδιαίτερα λόγια για την προσπάθεια που κάνει εκείνη με τον αγαπημένο της καθώς και άλλα ζευγάρια για να αποκτήσουν ένα παιδάκι.

Η Εριέττα Κούρκουλου πολλές φορές επιλέγει να τοποθετείται δημόσια για θέματα που την απασχολούν και έτσι αυτή τη φορά έθιξε το θέμα της γονιμότητας με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της.

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου

«Δύο εβδομάδες… 14 ημέρες. Που θα πάει; θα περάσουν! Και όμως, για πολλούς από εμάς που προσπαθούμε καιρό για παιδάκι, οι ημέρες αυτές είναι ημέρες αναμονής για την β - χοριακή και περνούν αργά και βασανιστικά. Γεννούν ανάμεικτα συναισθήματα, μεταξύ των οποίων είναι η προσμονή, η αισιοδοξία, η απαισιοδοξία, το άγχος, ο θυμός και η ευτυχία - συναισθήματα, που βιώνουμε πολλές φορές ταυτόχρονα.

Οι ημέρες αυτές, μεταφράζονται σε ατελείωτες ώρες ψάχνοντας το διαδίκτυο για τα πρώτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης - τα όποια βέβαια είναι σχεδόν ολόιδια με εκείνα της περιόδου, αλλά και έναν μάταιο αγώνα για τον εντοπισμό κάποιας εσωτερικής διαίσθησης, η οποία αλλάζει από το ένα λεπτό στο άλλο.

Να είσαι αισιόδοξη σου λένε… βοηθάει! Όμως μόλις αφεθείς λιγάκι, επανέρχονται εικόνες από όλες τις προηγούμενες φορές που απογοητεύτηκες και σε πιάνει φόβος, γιατί ξέρεις ότι η σημερινή αισιοδοξία πρέπει να είναι μετρημένη, σε περίπτωση που δεν έρθει το θαύμα… για ακόμη μια φορά. Προσπαθείς λοιπόν να κρατηθείς κάπου ανάμεσα στην αισιοδοξία και την απαισιοδοξία, μέχρι που καταλαβαίνεις ότι εκεί ανάμεσα, βρίσκεται η αδιαφορία - την οποία είναι αδύνατο να ενστερνιστείς.

Ο κόσμος γύρω σου κυλάει κανονικά και ορισμένες στιγμές ευτυχώς, καταφέρνει να σε παρασύρει και να ξεχαστείς λιγάκι! Κράτα αυτές τις στιγμές! Θυμήσου ότι παρόλο που μπορεί να απέτυχε κάποια προηγούμενη προσπάθεια, δεν σημαίνει ότι θα γίνει το ίδιο και τώρα. Κάποια στιγμή οι 14 αυτές ημέρες, θα καταλήξουν σε ένα τηλεφώνημα που θα σου αλλάξει την ζωή για πάντα. Ελπίζω αυτό το τηλεφώνημα να έρθει σύντομα για όλους μας!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Εριέττα Κούρκουλου.

«Εύχομαι να γεμίσουν σύντομα τα σπίτια σας παιδικές φωνούλες»

Η Εριέττα Κούρκουλου θέλησε να περάσει ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για τις γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μητέρες αλλά δυσκολεύονται λόγω προβλημάτων γονιμότητες.

H κόρη της κυρίας Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου πολύ συχνά τοποθετείται και εκφράζει την γνώμη της μέσω των social media ενώ πολλές φορές έχει δηλώσει και την αγάπη της που έχει προς τα ζώα.

Αυτή τη φορά, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία αγκαλιά με τον σύζυγο της, Βύρων Βασιλειάδη, και πέρασε το δικό της ενθαρρυντικό μήνυμα για τον αγώνα που δίνουν οι γυναίκες προκειμένου να γίνουν μητέρες.

«Από χθες που ανέβασα τις ενέσεις που χαρίζαμε, έχω μείνει άφωνη με τον αριθμό μηνυμάτων υποστήριξης και αγάπης που λαμβάνω! Κατάλαβα ότι οι γυναίκες που παλεύουν να κάνουν παιδάκι είναι (είμαστε) παντού...

Γι΄αυτό όπου δείτε γυναίκα χαμογελάστε της! Ευχηθείτε της καλό Σαββατοκύριακο...κάντε υπομονή στο φανάρι αν αργήσει να ξεκινήσει. Ο καθένας από εμάς δίνει έναν αγώνα, που δεν ξέρει κανείς. Δώστε αγάπη - είναι δωρεάν και ό,τι πιο πολύτιμο σε έναν κόσμο, στον οποίο συχνά κυριαρχεί το μίσος και η αρνητική ενέργεια.

Εγώ προσωπικά δεν έχω νιώσει πιο πλούσια απ' ότι ένιωσα διαβάζοντας τις ευχές σας! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους όσοι δίνουν αυτό τον αγώνα. Εύχομαι να γεμίσουν σύντομα τα σπίτια σας παιδικές φωνούλες. Σας αγαπάω όλες και αγαπώ και τους άντρες μας, που δεν χάνουν ραντεβού στον γυναικολόγο και κρύβουν το δικό τους άγχος για να σταθούν δυνατοί για εμάς».