Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Είμαι ένας άνθρωπος τον οποίο έχουν στη μπούκα να τον ξετινάξουν όπου τον πετύχουν»

«Όλο το γαϊτανάκι με την υπόθεση της Μάλτας είναι προσπάθεια να με βγάλουν φοβικό και απέναντι σε τάσεις της εποχής»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Είμαι ένας άνθρωπος τον οποίο έχουν στη μπούκα να τον ξετινάξουν όπου τον πετύχουν»

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Μεσάνυχτα και αποκάλυψε τα πάντα στην Ελεονώρα Μελέτη.

Ο δημοσιογράφος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που πριν λίγο καιρό είχε διαγνωσθεί θετικός στον κορωνοϊό, αναφέρθηκε μέσα σε όλα και στις δηλώσεις που είχε κάνει για την συμμετοχή της Μάλτας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

«Είναι ατυχές όταν απομονώνεται κάτι με μια διαδικασία μοντάζ. Είμαι ένας άνθρωπος τον οποίο, επειδή ακριβώς από τα αριστερά πολλοί αισθάνονται ότι τους απειλώ ιδεολογικά, έχουν στη μπούκα να τον ξετινάξουν όπου τον πετύχουν. Όταν λέω ότι αισθάνομαι έναν προβληματισμό ότι προβάλλεται το συγκεκριμένο πρότυπο, θα έπρεπε να πω στα καπάκια «διότι είναι θέμα υγείας». Γιατί υπάρχουν εκεί έξω χιλιάδες αλήτες που θα κάνουν κυριολεκτικά την τρίχα τριχιά.

Μιλάτε για τον μόνο βουλευτή που έχει προτείνει με άρθρο στην Καθημερινή τη νομοθέτηση του πολιτικού γάμου ομόφυλων ζευγαριών. Αυτό τους πανικοβάλλει. Όλο το γαϊτανάκι με την υπόθεση της κυρίας από τη Μάλτα δεν είναι τίποτα άλλο από μια προσπάθεια να με βγάλουν φοβικό και απέναντι σε τάσεις της εποχής. Να προσπαθήσουν να με παρουσιάσουν ως φανατικό και αντίπαλο».

«Πλένω τα πιάτα και μαγειρεύω πάστες»

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με την σύζυγο του και αποκάλυψε πως πλένει πιάτα και μαγειρεύει πάστες.

Μαζί με την σύζυγο του Ελένη Καρβέλα μίλησαν στον ΑΝΤ1 για τον γάμο τους και τις ισορροπίες στη σχέση τους.

Ο γνωστός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην ερώτηση ποιος πλένει τα πιάτα και ποιος μαγειρεύει απάντησε: «είμαι ο άνδρας του σπιτιού και απαιτώ όταν πλένω τα πιάτα να έχει ζεστό νερό».

«Μαγειρεύουμε και οι δύο αλλά περισσότερο εγώ, γιατί λείπει. Ντιλίβερι δεν παίζει, η μεγάλη μου αγάπη είναι η μαγειρική. Το ντιλίβερι είναι το σουβλάκι. Αλλά μαγειρεύω καθημερινά», πρόσθεσε η Ελένη Καρβελά.

«Μαγειρεύω πάστες, είμαι καλός ψήστης» κατέληξε ο Μπογδάνος.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούλιο στην Νάξο.

Δείτε την συνέντευξη και την δήλωση στο στιγμιότυπο στο 19:50: