Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η πρώτη φωτογραφία με τον πατέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου

Νύφη και πεθερός μαζί στο γυμναστήριο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η πρώτη φωτογραφία με τον πατέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου

Ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόου μπιζ είναι αναντίρρητα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωσταντίνος Βασάλος.

Μπορεί να γνωρίστηκαν μέσα στο Survivor 1, ωστόσο το φλερτ ήρθε λίγο αργότερα, με αποτέλεσμα η σχέση τους να μετρά πλέον χρόνια -εκτός από ένα πολύ μικρό διάλλειμα- ενώ εδώ και πολύ καιρό ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

Βέβαια, δεν έχει γίνει όπως φαίνεται κάποια νύξη για γάμο και παιδιά, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν έχουν γνωριστεί μαζί με τους γονείς του καθενός.

Μάλιστα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κάνει γυμναστική όχι με τον Κωνσταντίνο, αλλά.. με τον πατέρα του, και όπως φαίνεται νύφη και πεθερός τα πηγαίνουν πολύ καλά!

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου, Γιάννης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με την Ευρυδίκη την ώρα που κάνουν την προπόνηση του στο γυμναστήριο τους.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη η πρώτη φωτογραφία με τον πατέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου

«Δεν παντρευόμαστε γιατί...»

Πολλοί ήταν αυτοί που θέλανε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να παντρεύονται στο νέο έτος, με την πρώτη όμως να διαψεύδει όλες τις σχετικές φήμες.

Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σόου μπιζ. Είναι χρόνια μαζί και μάλιστα συγκατοικούν. Για τον λόγο αυτόν, οι φήμες που τους θέλουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ολοένα και φούντωναν.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε στην εφημερίδα ON time και την Σάσα Σταμάτη και διέψευσε όλα όσα ακούγονται για τον φημολογούμενο γάμο τους.

Η ίδια είπε: «Δεν παντρευόμαστε το 2021, γιατί δεν είναι προγραμματισμένο να γίνει κάτι τέτοιο. Όπως τα φέρει η ζωή και η στιγμή. Εδώ δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο.»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μετράνε μαζί αρκετά χρόνια κοινής πορείας.

Παράλληλα, αποκάλυψε τι είναι αυτό που θαυμάζει στον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Θαυμάζω την υπομονή και την ψυχραιμία του.» ενώ μίλησε και για τα επαγγελματικά της: «Αυτή την περίοδο ασχολούμαι με την εταιρεία μου. Είναι e-shop με αθλητικά ρούχα και δόξα τω Θεώ, παρ’ όλη την κατάσταση, πηγαίνουμε καλά.»