Δούκισσα Νομικού: Με τον γιο της στη Μύκονο - Έκλεψε τις εντυπώσεις το καυτό σορτσάκι

Αποκλειστικές αρετουσάριστες φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δούκισσα Νομικού: Με τον γιο της στη Μύκονο - Έκλεψε τις εντυπώσεις το καυτό σορτσάκι

Η Δούκισσα Νομικού πέρα από επαγγελματίας παρουσιάστρια είναι και μητέρα δυο υπέροχων παιδιών. Μπορεί να τρέχει με το project που έχει αναλάβει φέτος το ΣΚΑΙ, το Super makeover, αλλά προτεραιότητά της είναι πάντα η οικογένειά της.

Λίγο μετά το τρυφερό post που έκανε στο instagram με την κόρη της φορώντας ασορτί μαγιό, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε στην Μύκονο με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, και τον γιο της, Σάββα.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο νησί των ανέμων για να περάσει χαλαρές στιγμές με την οικογένειά της και στα στιγμιότυπα που θα δείτε παρακάτω εκτός από το ότι είναι πολύ γλυκιά έχοντας τον γιο της στην αγκαλιά, κλέβει τις εντυπώσεις το σώμα της που παρά τις δυο εγκυμοσύνης συνεχίζει να είναι αψεγάδιαστο.

Φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού από την Μύκονο

Δούκισσα Νομικού αρετουσάριστες φωτογραφίες

Δούκισσα Νομικού Μύκονος

Πώς διατηρεί αυτό το κορμί η Δούκισσα μετά από δυο εγκυμοσύνες

Η Δούκισσα Νομικού είναι μία από τις πιο καλλίγραμες υπάρξεις στο χώρο της ελληνικής showbiz. Είτε μεταμορφωμένη σε πεντανόστιμο cupcake, είτε πάλι ψάχνοντας Μαρακές, το διάσημο μοντέλο ξέρει να προσέχει τη σιλουέτα του και μας λέει τα μυστικά του για να γίνουμε κι εμείς σαν εκείνη.

Η νεαρή παρουσιάστρια δεν θέλει να στερείται τίποτα από το φαγητό της, ενώ ακόμα και στο παγωτό δε μπορεί να πει όχι. Εκτός από τη γυμναστική στην οποία αφιερώνει αρκετές ώρες τη εβδομάδα, η Δούκισσα προσέχει και τη διατροφή της, την οποία και μοιράζεται ενδεικτικά ,με το youweekly.gr.

Πρωινό: 1 ποτήρι ρόφημα με πρωτεΐνες.

Δεκατιανό: 1 τοστ και 1 φρούτο.

Μεσημεριανό: μια μερίδα κρέας ή ζυμαρικά ή ψάρι ή όσπρια, με συνοδεία σαλάτας.

Απογευματινό: 1 κούπα τσάι, και 1 μπάρα δημητριακών ή 1 γιαούρτι ή 1 φρούτο.

Βραδινό: 1 μερίδα φαγητό από τι μεσημέρι, με σαλάτα.