Σάκης Ρουβάς: Μπήκε στο Καλό Μεσημεράκι και ο Νίκος Μουτσινάς έπαθε πλάκα

«Έκλεισε η εκπομπή σήμερα, μην την κρατάτε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σάκης Ρουβάς: Μπήκε στο Καλό Μεσημεράκι και ο Νίκος Μουτσινάς έπαθε πλάκα

Μία απίστευτη έκπληξη περίμενε τον Νίκο Μουτσινά στη σημερινή εκπομπή του, αφού ο αγαπημένος παρουσιαστής είδε ξαφνικά τον Σάκη Ρουβά να μπαίνει στο πλατό και έμεινε κυριολεκτικά άφωνος!

«Εντάξει, έκλεισε η εκπομπή σήμερα, μην την κρατάτε. Μια φορά να έρθει και να μην είμαι σαν κλόουν, δεν γίνεται αυτό, κάθε φορά είμαι έτσι, δεν το πιστεύω ρε φίλε», είπε ο Νίκος Μουτσινάς αφού πρώτα είχε ρίξει τη σπόντα του για το Star.

Η συνέντευξη του Σάκη Ρουβά στο Καλό Μεσημεράκι

Όπως είπε «το πιο σημαντικό είναι ότι δεν το βάζουμε κάτω. Εμένα μου έχουν λείψει πάρα πολύ οι αγκαλιές. Μου λείπει αυτή η επαφή με τους ανθρώπους γενικά. Ανταλλάσσεις ενέργεια με τους άλλους» είπε.

«Ο Φοίβος βρήκε έναν εξαιρετικό τρόπο να περιγράψει μια κατάσταση όχι μόνο στα ζευγάρια αλλά και στους άλλους ανθρώπους» είπε για το νέο του τραγούδι.

«Το καλοκαίρι θέλω να κάνω πολλά μπάνια, η θάλασσα είναι ιαματική. Είναι μάλλον απίθανο να συμβεί υπό τις συνθήκες που θα μου άρεσε να κάνω συναυλία. Αν συμβεί και σηκωθούν όλοι και στριμωχτούμε λίγο και βγει μια φωτογραφία μετά τι θα γίνει; Θα πουν όλοι α ο Σάκης κάνει συναυλίες. Είναι πολύ σημαντική η υγεία και η ασφάλεια του κόσμου. Με βαριά καρδιά, μου φαίνεται δύσκολο να συμβεί» είπε όταν ρωτήθηκε για το αν θα κάνει συναυλίες το καλοκαίρι.

Η συνέντευξη του Σάκη Ρουβά στο Ενώπιος Ενωπίω

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Σάκης Ρουβάς το βράδυ του Σαββάτου, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω. Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για πρώτη φορά για το χειρουργείο που έκανε και κόντεψε να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Ο Σάκης Ρουβάς, αφού μίλησε για τον γάμο του με την Κάτια Ζυγούλη, αποφάσισε να αποκαλύψει ένα περιστατικό για το οποίο δεν είχε μιλήσει ποτέ ξανά.

«Μπορώ να σου αποκαλύψω κάτι που δεν έχω πει ποτέ σε κανέναν; Πριν από τρία περίπου χρόνια πέρασα μία δύσκολη περίοδο στις επαγγελματικές μου σχέσεις, είχα ένα πρόβλημα με τη φωνή μου. Πήρα κάποιες αποφάσεις, πήγα κι έκανα μια εγχείρηση στις φωνητικές μου χορδές. Τότε αισθάνθηκα ότι έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Γιατί αντί να πηγαίνω καλύτερα, πήγαινα χειρότερα. Πληγώθηκα πάρα πολύ, θύμωσα πάρα πολύ, σκεφτόμουν τι έκανα λάθος. Τι έφταιξε. Αυτό με έκανε καλύτερο.

Εμφανίστηκε στον δρόμο μου ο Τάσος Αποστόλου, ένας μπάσος, κλασικός τραγουδιστής. Θέλω να πω το όνομά του γιατί του χρωστάω πάρα πολλά. Και με βοήθησε πάρα πολύ και όχι μόνο με βοήθησε με έκανε να ανακαλύψω πράγματα για τη φωνή μου που δεν ήξερα ότι υπάρχουν. Ξεκίνησα ουσιαστικά από την αρχή. Άρα όλη αυτή η περιπέτεια της υγείας μου είχε ως αποτέλεσμα να γνωρίσω τον Τάσο και τελικά μου βγήκε σε καλό» εξήγησε ο Σάκης Ρουβάς.