Φάρμα: Το ριάλιτι έγινε παρωδία - Πρωταγωνιστούν Φουρέιρα, Τανιμανίδης, Μπόμπα και Κοψιάλης

Ρεσιτάλ ερμηνείας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Το ριάλιτι έγινε παρωδία - Πρωταγωνιστούν Φουρέιρα, Τανιμανίδης, Μπόμπα και Κοψιάλης

Μπορεί η Φάρμα να τελείωσε, ωστόσο ο Σάκης Τανιμανίδης φαίνεται να δέθηκε αρκετά με το συγκεκριμένο ριάλιτι για αυτό και αποφάσισε να δημιουργήσει μια παρωδία.

Το παιχνίδι ανέδειξε μεγάλο νικητή τον Κώστα Γκρέκα πριν περίπου μια εβδομάδα και όλοι οι παίκτες επέστρεψαν ξανά στην παλιά τους καθημερινότητα.

Ωστόσο, ο Σάκης θέλησε να ξανά θυμηθεί όλα όσα έζησε αυτούς τους μήνες και έτσι πραγματοποιήσε μια παρωδία, με πολλούς επώνυμους φίλους του να παίρνουν μέρος.

Στην ταινία μικρού μήκους λοιπόν πρωταγωνιστούν η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα, η Ελένη Φουρέιρα, ο Διονύσης Ατζαράκης, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Θάνος Ζάμπρας.

Η Ελένη Φουρέιρα μπαίνει ως η πρώην σύζυγος του Κοψιάλη, ενώ η Χριστίνα Μπόμπα με πατερίτσες και φουσκωμένη κοιλιά είναι η υπηρέτρια της εβδομάδας.

Η παρωδία της Φάρμας

Ο Γκρέκας "άδειασε" Ντούπη, Κυριακή και Βασίλη για τον τελικό

Ο Κώστας Γκρέκας ο νικητής στη Φάρμα, βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό μια ημέρα μετά τον τελικό. Το μοντέλο μάλιστα έκανε σημαντικές, παρασκηνιακές αποκαλύψεις, "αδειάζοντας" Ντούπη, Κυριακή και Βασίλη.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι στον ημιτελικό και στον τελικό, οι εν λόγω παίκτες είχαν συνασπιστεί εναντίον του, εξηγώντας μάλιστα τι εννοεί.

«Είχα μια κακή μέρα. Δεν ήμουν καλά. Ήταν σαν να είναι 5 άτομα και να παίζω μόνος μου εναντίον των τεσσάρων. Ο Ντούπης, ο Μπιλάκος και η Κυριακή ήταν από την αρχή μαζί και βοηθούσε ο ένας τον άλλον. Απλά, στον ημιτελικό δεν έπρεπε να υπάρχει κάποια βοήθεια.

Υπήρχε μια βοήθεια ενώ δεν έπρεπε, από τον έναν παίκτη στον άλλον. Δεν θέλω να πω ποιος σε τι. Αισθανόμουν ότι παίζω μόνος μου εναντίον τριών. Είπαν «σίγουρα όχι αυτός». Ήταν κάποιες βοήθειες. Δεν έπρεπε ο ένας παίκτης να βοηθήσει τον άλλον. Ενώ είχε παίξει ο ένας παίκτης το παιχνίδι, βοηθούσε τον άλλον. Είχαμε πει ότι στον ημιτελικό δεν βοηθάει κανένας κανέναν. Κι έγινε αυτό 2-3 φορές που αυτοί οι 5 βαθμοί είναι… Θα μπορούσα να έχω πάρει και 15 και 20″», ανέφερε ο Κώστας Γκρέκας.