Γεωργία Αβασκαντήρα: Η σύζυγος του Χρανιώτη μας δείχνει την κοιλιά της έναν χρόνο μετά την γέννα

Η συγκλονιστική εξομολόγηση - «Λόγω κάποιων επιπλοκών που είχα, χρειάστηκε να κάνω...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γεωργία Αβασκαντήρα: Η σύζυγος του Χρανιώτη μας δείχνει την κοιλιά της έναν χρόνο μετά την γέννα

Πριν ακριβώς έναν χρόνο, η Γεωργία Αβασκαντήρα έγινε για πρώτη φορά μητέρα με την ίδια να μας δείχνει πως είναι η κοιλιά της σήμερα.

Η κούκλα σύζυγός του Γιώργου Χρανιώτη και ο ίδιος πριν μερικές μέρες γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους και η οικογένεια είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Γεωργία θέλησε να προχωρήσει σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να μας δείξει πως είναι η κοιλιά της, έναν χρόνο μετά τη γέννα.

Η ανάρτηση της Γεωργίας Αβασκαντήρα

«[Αυτή είναι η κοιλιά μου!!! Από μικρή έχω μάθει να δουλεύω πολύ για αυτή ή αλλιώς για το κέντρο μου, αφού στο χορό όλα ξεκινούν από εκεί και όχι μόνο…. από πολύ νωρίς έμαθα τι σημαίνει το κέντρο μας, ο πυρήνας μας και πως πρέπει να ασχολούμαστε με αυτό!

Είχα συνηθίσει να έχω ένα άρτιο αποτέλεσμα λόγω των πολλών ωρών χορού που έχω κάνει! Στην εγκυμοσύνη μου λόγω κάποιων επιπλοκών που είχα, χρειάστηκε να κάνω αντιπηκτικές ενέσεις (για να είναι το μωρό μου καλά) με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί στο δέρμα μου, αυτή η σκιά καθώς και ραγάδες!Αν εσύ βλέπεις μια ατέλεια, μια αντιαισθητική λεπτομέρεια, εγώ το βλέπω σαν δύναμη και εμπειρία και με πολύ περηφάνια και ευγνωμοσύνη στη δείχνω, για να σου πω ότι αν για κάποιους, κάτι που έχεις πάνω σου, χαρακτηρίζεται σαν ατέλεια, για σένα μπορεί να είναι η δύναμη σου, η γοητεία σου και η περηφάνεια σου!!!]».

Γεωργία Αβασκαντήρα η σύζυγος του Χρανιώτη ας δείχνει την κοιλιά της έναν χρόνο μετά την γέννα

"Είμαι ερωτευμένη μαζί του πριν..."

Τα γενέθλιά του είχε χθες ο Γιώργος Χρανιώτης και όπως ήταν φυσικό η σύζυγός του, Γεωργία Αβασκαντήρα, του διοργάνωσε ένα οικογενειακό πάρτι έκπληξη. Λίγο πριν το τέλος της ημέρας, η όμορφη χορεύτρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες του αγαπημένου της κάνοντας δημόσια ερωτική εξομολόγηση και επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ήταν ερωτευμένη με τον Γιώργο Χρανιώτη πριν τον γνωρίσει.

“Τον αγαπώ γιατί είμαι ερωτευμένη μαζί του πριν τον γνωρίσω, γιατί μετά τις 10:00 το βράδυ γυρνάει σπίτι με φακό κεφάλης, γιατί έμαθε να μαγειρεύει,πρώτη φορά στη ζωή του,όταν έγινε μπαμπάς, γιατί ξυπνάει κάθε μέρα με κέφι,γιατί έχει πάντα ενέργεια να τραγουδάει στον γιο μας. Η βόλτα της Γεωργίας με τον γιο της στο Ζάππειο.

Eίναι ο πιο αυθόρμητος και ευθύς άνθρωπος που ξέρω,γιατί είναι πάντα διαθέσιμος να βοηθήσει οποίος του το ζητήσει, γιατί έχει πάθος για ότι κάνει και πάνω από όλα γιατί με κάνει πάντα να βλέπω τη ζωή με ευγνωμοσύνη και αισιοδοξία! Να τα εκατοστήσεις ζυγέ μπαμπά. @chraniotis_giorgos_official Υ.γ. Ξέρεις ότι θα καταλήξουμε όπως στη τελευταία φωτό”, σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Χρανιώτης ΓενέθλιαΧρανιώτης ΑβασκαντήραΑβασκαντήρα ερωτική εξομολόγηση

Η Γεωργία Αβασκαντήρα και ο Γιώργος Χρανιώτης σε πολλά χρόνια από τώρα…