Μαρία Σάκκαρη: «Μπορώ να μιλάω για ώρες για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη»

Πιο ερωτευμένη από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Σάκκαρη: «Μπορώ να μιλάω για ώρες για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη»

Το βράδυ της Κυριακής, η Μαρία Σάκκαρη θα παραχωρήσει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στο Tik Talk μετά το Roland Garros.

Η δημοφιλής αθλήτρια θα μιλήσει φυσικά για την καριέρα της στο τένις, τις προκλήσεις, αλλά και για τα έντονα συναισθήματά για τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Η Μαρία Σάκκαρη λοιπόν αναφέρει μέσα σε όλα πως «ο Κωνσταντίνος είναι ένα πάρα πολύ απλό παιδί. Μπορώ να μιλάω για εκείνον ώρες ατελείωτες».

«Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά»

Ένα από τα πρόσωπα των ημερών είναι η Μαρία Σάκκαρη, η οποία έχει απασχολήσει τόσο για την επιτυχία της στο Roland Garros, μιας και έφτασε στα ημιτελικά, όσο και για την σχέση της.

Η σπουδαία τεννίστρια λοιπόν φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με τα δυο παιδιά να είναι πολύ ευτυχισμένη.

Η Μαρία παραχώρησε μάλιστα μια συνέντευξη στο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και τη Σάσα Σταμάτη, με την ίδια να αναφέρεται στην οικογένεια της αλλά και στην προσωπική της ζωή.

«Η οικογένειά μου είναι το στήριγμά μου. Οι γονείς μου και τα αδέλφια μου, ο Γιάννης και η Αμάντα, με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και είναι δίπλα μου και στις νίκες και τις ήττες. Είμαι πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα στο Ρολάν Γκαρός, αν και θα μπορούσα να είχα φτάσει στον τελικό – για έναν πόντο έχασα τον αγώνα.

Όμως όλα αυτά τα αφήνω πίσω μου, γιατί ακολουθούν πολύ μεγάλες προκλήσεις. Ετοιμάζομαι για το ταξίδι μου στο Λονδίνο, για το επόμενο Grand Slam, το Wimbleton. Επίσης, ακολουθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, που είναι στα τέλη Ιουλίου.

Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά και θεωρώ ότι ένας αθλητής πρέπει να έχει ισορροπία τόσο στην προσωπική ζωή, όσο και στην επαγγελματική, γιατί έτσι αποδίδει καλύτερα».

Μαρία Σάκκαρη για την προσωπική της ζωή

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την Μαρία Σάκκαρη και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στο αεροδρόμιο

Πυλώνας του ελληνικού τένις, χαρίζει συνεχείς διακρίσεις στη χώρα μας, και αυτό απέδειξε για ακόμα μία φορά στο Παρίσι, αφού έφτασε στα ημιτελικά του Roland Garros. Μπορεί να μην κέρδισε το τρόπαιο, αλλά η Μαρία Σάκκαρη τους τελευταίους πέντε μήνες κερδίζει (και) στην αγάπη, στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ο γιος του πρωθυπουργού, Κυριακού Μητσοτάκη, βρισκόταν δίπλα της στους αγώνες και πανηγύριζε τις νίκες της και κάπως έτσι προέκυψε η αποκάλυψη της σχέσης τους. Έκτοτε και οι δύο προσπαθούν να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους και να συνεχίσουν να απολαμβάνουν διακριτικά όμορφες στιγμές μαζί, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως έχουν ανεβάσει μόλις δύο κοινές φωτογραφίες, επιβεβαιώνοντας απλώς αυτά που γράφτηκαν.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη

Ακόμα μία επιβεβαίωση ήρθε, βέβαια, το περασμένο Σάββατο, όταν η Μαρία Σάκκαρη επέστρεψε θριαμβευτικά στην Ελλάδα μαζί με τους γονείς της Κώστα Σάκκαρη και Μαρία Κανελλοπούλου και φυσικά με τον σύντροφό της. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης απέφυγε τα φλας, έχοντας για «βοήθεια» τον κόσμο που αγκάλιασε την τενίστρια #18 της παγκόσμιας κατάταξης, μέχρι που τον συνάντησε ο φακός του YOU την ώρα που την αποχαιρετούσε.

Μαρία Σάκκαρη - Κωνσταντίνος Μητσοτάκης περιοδικό You

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί από σήμερα, Τετάρτη, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ.

Λίγα είναι γνωστά για τον πρεσβύτερο γιο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που κληρονόμησε το όνομά του από τον παππού του, έναν από τους μεγαλύτερους πολιτικούς άντρες της χώρας. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι απόφοιτος του Κολεγίου Αθηνών, σπούδασε στη Βοστόνη, ενώ λατρεύει τον αθλητισμό και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι συναντήθηκε στα κορτ με τη Μαρία Σάκκαρη, αφού μιλάνε την ίδια γλώσσα. «Forehand to forehand παιδί μου», έγραψε την προηγούμενη εβδομάδα, με την τενίστρια να τον κρατά στην αγκαλιά της.