Μαρία Ηλιάκη: Βγήκε βόλτα στη Ζυρίχη με τη νεογέννητη κόρη της

Υπέροχο στιγμιότυπο με το μωράκι της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαρία Ηλιάκη: Βγήκε βόλτα στη Ζυρίχη με τη νεογέννητη κόρη της

Η Μαρία Ηλιάκη απολαμβάνει και με το παραπάνω τις μέρες της παρέα με την κορούλα της και έτσι πριν από λίγο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram, μία υπέροχη φωτογραφία από τη στιγμή που πάνε οι δυο τους βόλτα στη Ζυρίχη.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και αρκετούς προβληματισμούς της.

«Αυτή είναι η πρώτη καλησπέρα που σας λέω σαν μάνα πια. Μάνα! Απίστευτο μου φαίνεται. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας, έχει μπλοκάρει το κινητό από τις ευχές. Δεν έχω προλάβει να απαντήσω σε όλους, ούτε έχω προλάβει να τα διαβάσω όλα. Σας ευχαριστώ όμως πάρα πολύ γιατί είναι πολλές οι ευχές. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που έκανα μπάνιο.

Όσοι έχετε κάνει χειρουργείο ξέρετε τι σημαίνει να κάνεις μπάνιο μετά από το χειρουργείο. Άλλος άνθρωπος. Η κατάσταση είναι εκτάκτου ανάγκης. Πολλά τα συναισθήματα, ανάμεικτα. Τομές, θηλασμοί, δεν, απόγνωση αλλά και μεγάλη ευτυχία παράλληλα. Αν δείτε τι παιδί έχω κάνει. Δεν μπορείτε να καταλάβετε. Ε τρελή. Δεν το πίστευα ότι θα συμβεί σε εμένα αυτό», είπε η Μαρία Ηλιάκη, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε για το μωρό.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη από τη βόλτα της με την κόρη της

«Και καλό μας τριήμερο #firstwalk #creditstomylove», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Στέλιος Μανουσάκης: Η πρώτη ανάρτηση με την νεογέννητη κόρη του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η αγαπημένη Μαρία Ηλιάκη και ο σύντροφός της Στέλιος Μανουσάκης, μιας και πριν από λίγες ημέρες, ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ένα υπέροχο κοριτσάκι.

Η παρουσιάστρια πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της εγκυμοσύνης της στη Ζυρίχη και σήμερα είχε την ευκαιρία να υποδεχθεί στο σπίτι ένα νέο μέλος, την κόρη της ενώ ετοίμασε και το παιδικό δωμάτιο.

Ο αγαπημένος της έχει γίνει... χαζομπαμπάς και δεν σταματάει να έχει στην αγκαλιά του την δεύτερη μεγαλύτερη του αγάπη, την κορούλα του. Μάλιστα, στο Instagram του, δημοσίευσε και την πρώτη τους φωτογραφία. Μπαμπάς και κόρη πόζαραν αγκαλίτσα.

Την φωτογραφία τράβηξε η Μαρία Ηλιάκη, η οποία δεν σταματά να τους καμαρώνει και προφανώς να είναι συγκινημένη με το θαύμα που ζουν.

Στέλιος Μανουσάκης Μαρία Ηλιάκη παιδί