Κέισι Μίζιου: Το δημόσιο μήνυμα για την Παρασκευή Κερασιώτη μετά την είδηση ότι εργάζεται ως σερβιτόρα

«Τίποτα δε μπορεί να σας σταματήσει όταν έχετε όνειρα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κέισι Μίζιου: Το δημόσιο μήνυμα για την Παρασκευή Κερασιώτη μετά την είδηση ότι εργάζεται ως σερβιτόρα

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κέισι Μίζιου θέλησε να στηρίξει δημόσια την Παρασκευή Κερασιώτη, η οποία άφησε για λίγο τις πασαρέλες για να δουλέψει σαν σερβιτόρα στη Μύκονο.

Η απόφαση αυτή της Παρασκευής, προκάλεσε μερικά σχόλια και η Κέισι από τη μεριά της θέλησε να κλείσει αυτά τα στόματα και να τονίσει πόσο σημαντικό είναι να δουλεύει κανείς από νεαρή ηλικία.

Η ανάρτηση της Κέισι Μίζου για την Παρασκευή Κερασιώτη

«Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από το να είσαι ανεξάρτητος και να μπορείς να συντηρείς μόνος/η σου! Προσωπικά από όταν ήμουν 14 ετών με θυμάμαι να δουλεύω για να έχω το χαρτζιλίκι μου και να μη χρειάζεται να ζητάω από τη μαμά μου. Στην αρχή πωλήτρια σε τουριστικά μαγαζάκια το καλοκαίρι και στην πορεία έχω δουλέψει ως: σερβιτόρα (beach bar, καφετέριες, ταβέρνες), πωλήτρια, έβαζα παγωτά, υποδοχή, ως βοηθός κομμώτριας.

Παρασκευή Κερασιώτη μου και όλα τα νέα παιδιά γεμάτα όνειρα, να θυμάστε πως τίποτα δε μπορεί να σας σταματήσει όταν έχετε όνειρα και δουλεύετε γι΄ αυτά. Να μη φοβάστε τη δουλειά, να είστε πάντα ανεξάρτητοι και περήφανοι».

Κέισι Μίζιου Παρασκευή Κερασιώτη

Παρασκευή Κερασιώτη: Topless στο Instagram η πρώην παίκτρια του GNTM

Η Παρασκευή Κερασιώτη είναι μια από τις παίκτριες του GNTM που κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα στο παιχνίδι. Μάλιστα, ακόμη και μετά το τέλος του, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό, είδε μεγάλη αναγνωρισιμότητα και πολλές επαγγελματικές πόρτες της ανοίχτηκαν.

Με μια ματιά στο instagram μπορεί κανείς να καταλάβει την μεγάλη επαγγελματική διαφορά. Αφού οι φωτογραφίες της είναι απίστευτες και βγαλμένες από φύλλα περιοδικών.

Στην πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό, τρέλανε όλους τους θαυμαστές της με την topless φωτογραφία της την οποία συνόδευσε με το σχόλιο “free” που σημαίνει “ελεύθερη”.

Η τσιγγάνα με την φυσική ομορφιά έχει ακολουθήσει το όνειρο της και εργάζεται ήδη ως μοντέλο, με τις φωτογραφίες της να μας εκπλήσσει ολοένα και περισσότερο.

Παρασκευή Κερασιώτη GNTM topless