Σοφία Μουτίδου: «Μου έγραφαν να πεθάνω, να πάθω καρκίνο…»

Η φοβερή αποκάλυψή της για τα σχόλια που δέχεται

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σοφία Μουτίδου: «Μου έγραφαν να πεθάνω, να πάθω καρκίνο…»

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται ήταν το μεσημέρι της Κυριακής η Σοφία Μουτίδου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς στα social media, αποκαλύπτοντας μερικά από αυτά.

Η Σοφία Μουτίδου άφησε ασχολίαστη την πρόταση που δέχθηκε στον αέρα της εκπομπής από τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, ωστόσο μίλησε για την καριέρα της και για τη νέα stand up παράσταση που ετοιμάζει.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου στο Καλύτερα Δε Γίνεται

«Στην αρχή είχα πολλά άσχημα σχόλια, τώρα έχω σπάνια. Με πείραζε πάρα πολύ, ποιος νιώθει καλά αν τον βρίσουν τυχαία; Πόσο υπεράνω να είσαι και να μη σε πειράξουν; Το πρόβλημα δεν είναι να μη σε γουστάρουν, αν εμένα δεν μου αρέσει κάποιος δεν μπαίνω στο κανάλι του και του λέω τράβα πέθανε.

Ο hate commenter μπορεί να σε αγαπάει πολύ, να είναι μεγάλος fan σου, αλλά κάτι τον πυροδοτεί εκείνη την ώρα. Περιμένει να ανταποκριθείς, να απαντήσεις. Μου λέγανε να σπάσω και το άλλο πόδι μου, να πεθάνω, να πάθω καρκίνο…», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου.

Ισοπεδωτική η Σοφία Μουτίδου - Το βίντεο απάντηση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου

Η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Αφροδίτη Λατινοπούλου, εδώ και λίγες ημέρες κατάφερε να κάνει όλο τον κόσμο να ασχοληθεί μαζί της για τους... λάθος λόγους! Το βίντεο με τις "αξύριστες μασχάλες" που δημοσίευσε ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και πολλοί διάσημοι και μη πήραν θέση για τα όσα ειπώθηκαν! Κατά της φυσικά...

Μια από αυτούς ήταν και η Σοφία Μουτίδου, η οποία φημίζεται για το καυστικό της χιούμορ!

Η γνωστή ηθοποιός, Σοφία Μουτίδου, έφτιαξε και ανάρτησε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να απαντάει σχεδόν σε κάθε ατάκα της πολιτευτού της ΝΔ, τρολάροντάς την με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο.