Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Μετά τη Φάρμα θα έμπαινα πιο εύκολα στο Survivor»

Λέτε να τη δούμε στον πέμπτο κύκλο;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Μετά τη Φάρμα θα έμπαινα πιο εύκολα στο Survivor»

Δηλώσεις στην κάμερα του Mykonos Live TV και στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι, έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στη Φάρμα καθώς και στο ενδεχόμενο της συμμετοχής της στο Survivor.

Μάλιστα όπως είπε, της άρεσε τόσο πολύ η εμπειρία στο ριάλιτι επιβίωσης που θα το έκανε ξανά σίγουρα.

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τη Φάρμα και το Survivor

«Μου άρεσε η Φάρμα. Ήταν κόντρα ρόλος για μένα. Μπήκα λίγο αργά γιατί δεν άντεχα την καραντίνα. Θα το ξαναέκανα 100%. Μου λείπει το σπίτι, τα παιδιά, ο απλός εαυτός μου, άβαφη, με αθλητικά και σαγιονάρες. Μετά την Φάρμα θα έμπαινα πιο εύκολα στο Survivor», είπε χαρακτηριστικά.

«Τον εκτιμώ και είναι υπέροχος...»

Πριν από λίγο καιρό, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων θέλησε να δώσει και τις δικές της απαντήσεις στις φήμες που τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Snik.

Η ίδια ξεκαθάρισε πως είναι μόνο φίλοι ενώ την ίδια στιγμή μίλησε και για τη συμμετοχή της στη Φάρμα και όσα ειπώθηκαν για εκείνη όσο καιρό βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι.

«Είμαι μόνη, είμαι ελεύθερη και ωραία. Οι φήμες τα λένε αυτά για τον Snik. Η Αλεξάνδρα δεν το επιβεβαίωσε. Με τον Snik είμαστε φίλοι. Θα υπήρχε μια συνεργασία αν δεν έμπαινα στη Φάρμα. Είχαμε συζητήσει για ένα βίντεο κλιπ που δεν έγινε. Αυτό είναι όλο.

Το παιδί είναι μια χαρά, συμπαθέστατος, τον εκτιμάω και είναι υπέροχος στη δουλειά του. Αλλά αυτή τη στιγμή είμαι μόνη μου» είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία παράλληλα ανέφερε πως αν της δινόταν η ευκαιρία θα ξαναέμπαινε στη «Φάρμα».