GNTM: Ο Ηρακλής έκανε τα μαλλιά του... ροζ

Άλλος άνθρωπος λίγους μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM: Ο Ηρακλής έκανε τα μαλλιά του... ροζ

Μία αλλαγή για τις ανάγκες κάποιας φωτογράφισης έκανε ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, ο μεγάλος νικητής του τρίτου κύκλου του GNTM και η αλήθεια είναι πως η νέα του εικόνα είναι σχεδόν εξωπραγματική!

Μπορεί να τον έχετε συνηθίσει με τα σγουρά καστανά μαλλιά του, ωστόσο αυτή τη φορά, το νεαρό μοντέλο αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και να εμφανιστεί με ροζ μαλλιά. Λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με τη Μαρινέλα Ζύλα, ο Ηρακλής «τάραξε» τα social media με μία κίνηση.

Μάλιστα, τα εύσημα κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram του έδωσε και η Βίκυ Καγιά με ένα σχόλιό της.

Ο Ηρακλής του GNTM με ροζ μαλλιά

«Θέλω να γίνω ο Αντετοκούνμπο της μόδας στην Ελλάδα»

Λίγο καιρό μετά τη νίκη του στο GNTM 3, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ παραχώρησε συνέντευξη στο In Style και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως από εδώ και στο εξής θέλει να αφοσιωθεί στη δουλειά του και να γίνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο της μόδας.

Ο Ηρακλής αναφέρθηκε στη σχέση του με την πρώην κοπέλα του - δείτε εδώ τη σπόντα της για τη Μαρινέλα Ζύλα - ενώ ξεκαθάρισε πως όλη αυτή η φήμη που πήρε απότομα τον έκανε να στραφεί αυτομάτως στη δουλειά του.

Ηρακλής Τσουζίνοφ GNTM

«Ήταν μια τόσο έντονη εμπειρία όλο αυτό, που σκέφτηκα ότι τώρα είναι η στιγμή να αφιερωθώ στα επαγγελματικά μου. Σταμάτησα να νιώθω πράγματα για την κοπέλα μου γιατί άρχισα να δίνω στη δουλειά μου όλη μου την προσοχή.

Θέλω να δουλέψω πολύ στην Ελλάδα, αποκλειστικά ως μοντέλο, να γίνω γνωστός στον χώρο της μόδας. Πώς να σου το πω; Να γίνω ο Αντετονκούμπο της χώρας στον δικό μου χώρο και η δουλειά να είναι οι διακοπές μου», είπε μεταξύ άλλων ο νικητής του GNTM 3.