Κρατερός Κατσούλης: Νέες δηλώσεις μετά την αποχώρηση του από τους Κου Κου

«Στο πρωινό καθημερινό δεν θα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κρατερός Κατσούλης: Νέες δηλώσεις μετά την αποχώρηση του από τους Κου Κου

Στην κάμερα της εκπομπής Love it και στην Κατερίνα Νινιού παραχώρησε συνέντευξη ο Κρατερός Κατσούλης και μίλησε για τους λόγους που δεν θέλει ξανά να κάνει καθημερινή και συγκεκριμένα, πρωινή εκπομπή, μετά την αποχώρηση του από τους Κου Κου.

Όσα είπε ο Κρατερός Κατσούλης μετά την αποχώρηση του από τους Κου Κου

«Στο πρωινό καθημερινό δεν θα επέστρεφα. Σε μια μορφή παρουσίασης ναι γιατί το είχα κάνει και πριν κάνω πρωινό. Για την Κατερίνα είναι η δουλειά της να είναι παρουσιάστρια, εγώ θέλω να ασχοληθώ περισσότερο με την υποκριτική, με τον χώρο πολιτισμού και τέχνης που έχω φτιάξει.

Δεν θα πάω μόνος μου να προτείνω εκπομπή, δεν έχω πια αυτόν τον τρόπο σκέψης. Είναι μια εξαιρετική δουλειά κι ήθελα πολύ να συμμετέχω στην Σμύρνη μου αγαπημένη. Είναι μια σουδαία ταινία» είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

Μένει ή φεύγει τελικά από το STAR μετά την αποχώρηση του Κρατερού η Καραβάτου;

Αναμφίβολο είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Καραβάτου στο STAR και συγκεκριμένα στην Φωλιά της Κου Κου, μετά την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη.

Φήμες την θέλουν από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν να μην συνεχίζει στο ίδιο κανάλι, χωρίς η ίδια βέβαια να έχει επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει κάτι.

Έτσι, το μεσημέρι της Κυριακής, ο Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» πως οι φήμες και τα σενάρια αυτά δεν ισχύουν.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες θα συζητήσει εκ νέου με το κανάλι, το οποίο δεν πρόκειται για κανέναν λόγο να εγκαταλείψει, μιας και τα νούμερα τηλεθέασης παραμένουν αρκετά υψηλά.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real life, το STAR μπαίνει σε διαδικασία αναζήτησης συμπαρουσιαστή, έπειτα από την ανακοίνωση που έκανε στον αέρα της εκπομπής ο σύζυγος της. Το κανάλι, μάλιστα, φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του Φώτη Σεργουλόπουλου στην πρωινή ζώνη. Το πρώτο τηλεφώνημα, μάλιστα έχει ήδη γίνει στον παρουσιαστή.