Υβόννη Μπόσνιακ: Δημοσίευσε τόπλες φωτογραφία της στο Instagram

Έκανε χαμό η ανάρτηση της...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Υβόννη Μπόσνιακ: Δημοσίευσε τόπλες φωτογραφία της στο Instagram

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Μπορεί να είναι 36 ετών και να έχει κάνει και μια γέννα - στην οποία έφερε στον κόσμο την κορούλα της - ωστόσο έχει ένα άψογο κορμί, με τέλειες αναλογίες.

Το μοντέλο που βλέπουμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή style me up στο Open, όταν δεν έχει γύρισμα, λατρεύει να περνάει χρόνο στο σπίτι με την οικογένεια της, χαλαρώνοντας μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η ανάρτηση της Υβόννης Μπόσνιακ που πόζαρε τόπλες

Μάλιστα, η Υβόννη Μπόσνιακ είναι και καθημερινή χρήστης του Instagram. Σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα της, αλλά και από επαγγελματικές φωτογραφίσεις της.

Πριν λίγες ώρες λοιπόν, δημοσίευσε μια τόπλερ φωτογραφία της και τους "τρέλανε" όλους.

Τρικούβερτο γλέντι στην Ψαρού για τον Ρέμο και την Μπόσνιακ

Τρικούβερτο γλέντι στήθηκε στη Μύκονο για χάρη της Υβόννης Μπόσνιακ, που έκλεισε τα 36 της χρόνια το περασμένο Σάββατο στις 5 του μήνα και τα γιόρτασε παρέα με τους κολλητούς της φίλους και φυσικά έχοντας στο πλευρό της τον άντρα της Αντώνη Ρέμο... Η συντροφιά έφτασε στο “Nησί των ανέμων” από την περασμένη Παρασκευή και αμέσως μετά οι καλεσμένοι τους....

Το πρόγραμμά τους περιλάμβανε καθημερινά μπάνιο στις πιο ονομαστές παραλίες μαζί με την κόρη τους Ελένη, ενώ το βράδυ οι δυο τους πιασμένοι χέρι- χέρι περπατούσαν στα σοκάκια, φορώντας τις μάσκες τους και έτρωγαν σε διάφορα εστιατόρια μαζί με τη συντροφιά τους. Επί 3 μέρες η Υβόννη δεχόταν τις ευχές του συντρόφου της αλλά και των αγαπημένων τους φίλων που είχαν προσκληθεί για να γιορτάσουν μαζί τους, με αποκορύφωμα την Κυριακή το μεσημέρι που στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι στην παραλία της Santa Marina στον Ορνό με πολύ χορό μέχρι την δύση του ήλιου.

Από την Τζώρτζια Συρίχα για το περιοδικό You

Η Μαρία Μπεκατώρου με τον άντρα της Αντώνη Αλεβιζόπουλο, η Παυλίνα Κωστογιού, σύζυγος του επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, ο επιχειρηματίας Κώστας Πηλαδάκης και ο PR manager Χάρης Σιανίδης ήταν μερικοί από τους κολλητούς του ζευγαριού που τραγούδησαν το happy birthday στην εορτάζουσα, που έσβησε περισσότερες από τρεις τούρτες, η μία μάλιστα από αυτές δεν ήταν καν γλυκό αλλά... φρουτοσαλάτα! Το μοντέλο και σχεδιάστρια, που φέτος την βλέπουμε στην κριτική επιτροπή του “Style me up” στο Open, συγκινήθηκε πολλές φορές ακούγοντας τις ευχές των αγαπημένων της ανθρώπων, δηλώνοντας ότι είναι “η πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου!”.

Αντώνης Ρέμος περιοδικό You

Υβόννη Μπόσνιακ περιοδικό You

Χάζεψαν με το κορμί της

Από τα ωραιότερα κορμιά της παραλίας του Nammos... Ακόμα και τα ελάχιστα κιλά που είχε πάρει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της φρόντισε να τα διώξει πολύ γρήγορα, αποκτώντας σχετικά εύκολα την παλιά της σιλουέτα... Πολλοί ήταν εκείνοι, λοιπόν, που ακόμα μια φορά είδαν την σχεδιάστρια μόδας με μπικίνι και χάζεψαν με το κορμί της που διατηρείται σε άψογη κατάσταση χωρίς κανένα ψεγάδι (δείτε εδώ τα διατροφικά της tips). Άλλωστε, εκείνη ελέγχει πάντα τη διατροφή της κι όταν δει να αφήνεται και να παίρνει έστω κι ένα κιλό ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή με συχνά υγιεινά γεύματα.

Η Υβόννη έχει πει επανειλημμένα ότι δεν στερείται τίποτα σε ό,τι αφορά στο φαγητό της και ότι πίνει πολύ νερό. Βέβαια έχει τονίσει την ιδιαίτερη αδυναμία της στα burgers, αλλά παρόλα αυτά όποτε κοντρολάρει τον εαυτό της μπορεί και τους... αντιστέκεται!