Απέβαλε η πρώην σύζυγος του Ατζούν Ιλιτζαλί - Η σπαρακτική ανάρτησή της

Ακύρωσε και τον γάμο της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απέβαλε η πρώην σύζυγος του Ατζούν Ιλιτζαλί - Η σπαρακτική ανάρτησή της

Πριν από λίγο καιρό η πρώην σύζυγος του Ατζούν Ιλιτζαλί, Σεϊμά, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της. Μάλιστα, δημοσίευσε και φωτογραφίες από την στιγμή που εκείνος της κάνει πρόταση γάμου και της φοράει το μονόπετρο.

Λίγο καιρό μετά, μέσα από επίσης μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανακοίνωσε πως όχι μόνο αναβάλει τον γάμο, αλλά πρόσφατα βίωσε και μια αποβολή.

Η ανάρτηση της Σεϊμά

«Πρόσφατα ανακοίνωσα την αναβολή του γάμου λόγω στρες. Δυστυχώς θα πρέπει να ανακοινώσω πως λόγω αυτού του άγχους έχασα το μωρό μου. Είμαι πολύ λυπημένη. Χρειάζομαι χρόνο για να πενθήσω και να ξεπεράσω αυτό που νιώθω».

Ατζούν Ιλιτζαλί πρώην σύζυγός του απέβαλε

Υπενθυμίζουμε πως η καλλονή Τουρκάλα και ο παραγωγός του Survivor και ισχυρός άντρας των τουρκικών ΜΜΕ πήραν διαζύγιο το 2018, μετά από μόλις έναν χρόνο από τον χλιδάτο γάμο τους στο St Tropez. Τώρα φαίνεται πως και οι δυο τους έχουν προχωρήσει τις ζωές τους.

Η Seyma Subasi διατηρεί σχέση τους τελευταίους πέντε μήνες με τον Αιγύπτιο μεγιστάνα Mohammed Alsaloussi, ο οποίος πριν λίγες ώρες της έκανε μια άκρως ρομαντική πρόταση κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ίμπιζα.

Πόσα λεφτά είναι η διατροφή που δίνει ο Ατζούν στην Seyma

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Παραπολιτικών, το ζευγάρι έβγαλε συναινετικό διαζύγιο και προχώρησε σε έγγραφη συμφωνία που αναφέρει ότι ο Ilicali θα καταβάλλει μηνιαίως το ποσό των 125.000 τουρκικών λιρών (21.000 ευρώ), στην Seyma.

Όμως, τα χρήματα αυτά θα τα δίνει με έναν βασικό όρο: Ότι η Seyma δεν θα παντρευτεί ξανά. Σε περίπτωση που το κάνει, ο Τούρκος παραγωγός θα παύσει να της δίνει τη μεγάλη διατροφή.

Ατζούν Ιλιτζαλί γάμος