Πόσα λεφτά προτείναν στην Πόπη Μαλλιωτάκη για να συμμετέχει στην Φάρμα

Την θυμάστε; Δείτε πως είναι σήμερα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πόσα λεφτά προτείναν στην Πόπη Μαλλιωτάκη για να συμμετέχει στην Φάρμα

Η Πόπη Μαλλιώτακη που προσφάτως κυκλοφόρησε και το νέο της τραγούδι παραχώρησε στην εκπομπή Ευτυχείτε μια αποκλειστική συνέντευξη στην οποία σχολίασε τα hot θέματα της επικαιρότητας όπως το Survivor και όχι μόνο.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πρόταση που της έγινε να συμμετέχει στην Φάρμα και που τελικά απέρριψε,

Οι αποκαλύψεις της Πόπης Μαλλιωτάκη

«Δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα στο Survivor, πιστεύω πως ναι. Πιστεύω πως θα ήμουν σαν τον Τριαντάφυλλο 100%. Έχω μιλήσει με την Acun Medya όχι για το Survivor αλλά για άλλο project, ήταν για το My Style Rocks» ανέφερε αρχικά η Πόπη Μαλιωτάκη.

Στην συνέχεια είπε για την Φάρμα: «Δεν ξέρω, δεν πήγα ακόμα να αρμέξω τις αγελάδες στην Φάρμα αλλά πήγα στο Ντουμπάι κι έκανα βόλτες με τις καμήλες, όπου πέρασα καταπληκτικά. Έχω ακούσει ότι άλλοι παίρνουν 6.000 ή 5.000 ευρώ. Για εμένα μου πρότειναν 4.000.»

Λίγα λόγια για την Πόπη Μαλλιωτάκη

Γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου του 1971 στην Κρήτη. Έχει σπουδάσει Νοσηλευτική στο Ηράκλειο Κρήτης και εργάζονταν ως νοσηλεύτρια ενώ παράλληλα τραγουδούσε σε νυχτερινά κέντρα. Έπειτα από 8 μήνες αποφάσισε να εγκαταλείψει οριστικά την νοσηλευτική και να ασχοληθεί αποκλειστικά με την μουσική. Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, όπως: Πασχάλης Τερζής, Γιάννης Πλούταρχος, Κατερίνα Στανίση, Αντύπας, Βασίλης Καρράς, Γιάννης Καψάλης, Κώστας Μπίγαλης, Βασίλης Τερλέγκας, Σοφία Βόσσου, Δημήτρης Κοντολάζος, Μανώλης Αγγελόπουλος, Μαίρη Λίντα, Στάθης Αγγελόπουλος, Γιάννης Βογιατζής, Σπύρος Ζαγοραίος, Γιώργος Μαζωνάκης, Τζένη Βάνου, Δάκης, Ρίτα Σακελλαρίου, Νίκος Κουρκούλης, Ζαφείρης Μελάς, Βασίλης Παϊτέρης και Λευτέρη Πανταζή.

Έχει κυκλοφορήσει τρία albums και αρκετά singles. Μετράει πάνω από 20 χρόνια στον χώρο του τραγουδιού.