Φαίη Σκορδά: H εξομολόγηση για τον Γιώργο Λιάγκα - «Είμαι πολύ χαρούμενη...»

«Έτυχε να ‘ρθει σε μία περίοδο που...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: H εξομολόγηση για τον Γιώργο Λιάγκα - «Είμαι πολύ χαρούμενη...»

Στο Impact Talk βρέθηκε καλεσμένη η Φαίη Σκορδά, ανάμεσα σε άλλες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα και στη συνεργασία τους μετά τον διαζύγιο τους.

Η ίδια σχολίασε την έντονη παρουσία του στο Πρωινό μετά από τόσα χρόνια εκτός ΑΝΤ1, αλλά έκανε και μια πρόβλεψη για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Όσα είπε η Φαίη Σκορδά για τον Γιώργο Λιάγκα

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ο Γιώργος ήρθε στην εκπομπή και έτυχε να ‘ρθει σε μία περίοδο που μια πιο ειδησεογραφική ματιά και ροή στην εκπομπή ήταν αναγκαία και νομίζω πως οποιαδήποτε εκπομπή την χρειάστηκε. Δεν ξεχνάμε ότι είναι ένας άνθρωπος που για πολλά χρόνια έχει κάνει και δελτία ειδήσεων στο Star και σε άλλους σταθμούς.

Θεωρώ ότι η χρονιά που έρχεται θα είναι πάρα πολύ διαφορετική. Έχω αυτή την αίσθηση, οπότε ότι και να λέμε τώρα αύριο μεθαύριο μπορεί να μην ισχύει. Αυτή είναι η πραγματικότητα και το βλέπουμε και στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

«Δεν χάλασε η σχέση μου με τη Φαίη και τον Γιώργο»

Όλα δείχνουν πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δε θα βρίσκεται του χρόνου στην παρέα του Πρωινού. Μπορεί ο ίδιος να μην έχει ανακοινώσει τίποτα ακόμα, ωστόσο τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ οργιάζουν και ακόμα και οι ίδιοι οι παρουσιαστές της εκπομπής, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά, ρίχνουν σπόντες στον αέρα.

Ο παρουσιαστής μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή «Άρωμα Ζωής» που παρουσιάζει κάθε Κυριακή η Σπυριδούλα Τριάντου και μεταξύ άλλων εξήγησε πως οι σχέσεις του με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, είναι άριστες.

«Θέλω να εξελίσσομαι, δουλεύουμε για να ζούμε με το μέτρο που χρειάζεται. Θέλω να εξελιχθώ και αν δεν μπορώ να κάνω αλλά πράγματα, θα αλλάξω τον εαυτό μου στα ίδια. Ό, τι μου ανατεθεί θα το δω από άλλη σκοπιά.

Δεν είχαμε καμιά μεγάλη κόντρα φέτος. Έχουμε θάρρος και σεβασμό ανάμεσά μας, δεν τίθεται θέμα να τσακωθούμε στον αέρα, αν έχουμε κάτ θα το κάνουμε σε ιδιωτικό πλαίσιο. Από την άλλη έχουμε το θάρρος να διαφωνήσουμε στον αέρα και να γυρίσει το μάτι. Ούτε χάλασε η σχέση μου, ούτε σταμάτησα να τους αγαπώ και να τους σέβομαι.

Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι πως πρέπει να είμαι σωστός στο συμβόλαιο και σε έναν σταθμό που 7 χρόνια μου προσφέρει το ψωμί μου και να πληρώνω τους λογαριασμούς μου. Και δεν το λέω δακρύβρεχτα είναι γεγονός. Σημασία έχει πως μέχρι τις 9 Ιουλίου θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό μου για το Πρωινό και τον ΑΝΤ1, οτιδήποτε άλλο θα ειπωθεί στην ώρα του», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δημήτρης Ουγγαρέζος Πρωινό