Big Brother: Ο Δημήτρης Κεχαγιάς «άδειασε» τον Γιώργο Τσαλίκη

«Δεν τον έχω σε καμία εκτίμηση»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Ο Δημήτρης Κεχαγιάς «άδειασε» τον Γιώργο Τσαλίκη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε έκανε ο Δημήτρης Κεχαγιάς ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο κύκλο του Big Brother καθώς και στην εμφάνιση που έκανε στη Μύκονο μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Τσαλίκη τονίζοντας πως δεν έχει σε εκτίμηση τον τραγουδιστή.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Κεχαγιά για το Big Brother και τον Γιώργο Τσαλίκη

«Γενικά ο τρόπος που σχολίαζε το παιχνίδι δε μου άρεσε καθόλου, δεν τον έχω σε καμία εκτίμηση προσωπικά γιατί έχω δει πως μιλούσε και για μένα και δε μου άρεσε καθόλου όλο αυτό. Ήταν λίγο επικριτικός και εριστικός χωρίς να υπάρχει λόγος», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι.

«Ο καθένας κάνει τη ζωή του»

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε, όπου μίλησε για τη σχέση του σήμερα με την Σοφία Δανέζη με την οποία γνωρίστηκαν στο Big Brother και πολλοί τους ήθελαν να είναι ζευγάρι. Ο πρώην παίκτης, αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν βρέθηκε στο πάρτι που έκανε για τα γενέθλια της.

«Γιατί να πάω στην έκπληξη; Κάναμε παρέα, τα παιδιά να περνάνε καλά και ο καθένας κάνει τη ζωή του. Το έχω αφήσει πίσω γιατί δεν υπάρχει και τίποτα άλλο ούτως ή άλλως. Ό,τι είχαμε μοιραστεί, ότ,ι είχαμε κουβεντιάσει μένει εκεί και ο καθένας κάνει τη ζωή του», αποκάλυψε.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε επίσης, το παράπονο που έχει από τον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος νωρίτερα έκραξε τον Σάκη Τανιμανίδη. Είπε πως του έταξε να πιούν έναν καφέ. Με την σειρά του ο παρουσιαστής του απάντησε ότι όντως του χρωστάει έναν καφέ και του υποσχέθηκε ότι θα τον πιούν όταν εμβολιαστεί.