Σάκης Ρουβάς: Αποκάλυψε αν θα συνεργαστεί με τον Τριαντάφυλλο τον χειμώνα

Τρελάθηκε μόλις το άκουσε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σάκης Ρουβάς: Αποκάλυψε αν θα συνεργαστεί με τον Τριαντάφυλλο τον χειμώνα

Ο Σάκης Ρουβάς, στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου του δίσκου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων απάντησε και στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί τον επόμενο χειμώνα με τον Τριαντάφυλλο.

Ανάμεσα στα πολλά ονόματα που έχουν ακουστεί για συνεργασία με τον «Ντάφυ», είναι και αυτό του Σάκη Ρουβά, ωστόσο όπως αποδείχθηκε, ο τραγουδιστής όχι μόνο δεν έχει συζητήσει κάτι σχετικό αλλά δεν έχει καν ακούσει τη φήμη.

Οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά και το ενδεχόμενο της συνεργασίας του με τον Τριαντάφυλλο

«Ο Φοίβος είναι στα καλύτερά του. Χάρηκα πολύ σε αυτή την συγκυρία αποφάσισε να μου στείλει αυτό το τραγούδι.Και έτσι συναντηθήκαμε ξανά και είμαστε εδώ μετά την ολοκλήρωση αυτού του άλμπουμ» πρόσθεσε ο αγαπημένος τραγουδιστής. «Είμαι πιο ώριμος από ποτέ. Η ζωή πλέον παίρνει άλλες διαστάσεις για μένα, έχει άλλο νόημα, την ζω πολύ πιο έντονα και αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ».

Για το αν θα συνεργαστεί με τον Τριαντάφυλλο, αφού έδωσε στην κάμερα ένα πλατύ χαμόγελο, σημείωσε: «Πρώτη φορά το ακούω! Που ακούγεται ακριβώς; Όχι, όχι… Πρώτη φορά το ακούω… Δεν έχω συζητήσει τίποτα για τον χειμώνα, παιδιά, απολύτως καμία συζήτηση δεν έχω κάνει».

Η συνέντευξη του Σάκη Ρουβά στο Ενώπιος Ενωπίω

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Σάκης Ρουβάς πριν λίγο καιρό, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω. Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για πρώτη φορά για το χειρουργείο που έκανε και κόντεψε να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Ο Σάκης Ρουβάς, αφού μίλησε για τον γάμο του με την Κάτια Ζυγούλη, αποφάσισε να αποκαλύψει ένα περιστατικό για το οποίο δεν είχε μιλήσει ποτέ ξανά.

«Μπορώ να σου αποκαλύψω κάτι που δεν έχω πει ποτέ σε κανέναν; Πριν από τρία περίπου χρόνια πέρασα μία δύσκολη περίοδο στις επαγγελματικές μου σχέσεις, είχα ένα πρόβλημα με τη φωνή μου. Πήρα κάποιες αποφάσεις, πήγα κι έκανα μια εγχείρηση στις φωνητικές μου χορδές. Τότε αισθάνθηκα ότι έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Γιατί αντί να πηγαίνω καλύτερα, πήγαινα χειρότερα. Πληγώθηκα πάρα πολύ, θύμωσα πάρα πολύ, σκεφτόμουν τι έκανα λάθος. Τι έφταιξε. Αυτό με έκανε καλύτερο.

Εμφανίστηκε στον δρόμο μου ο Τάσος Αποστόλου, ένας μπάσος, κλασικός τραγουδιστής. Θέλω να πω το όνομά του γιατί του χρωστάω πάρα πολλά. Και με βοήθησε πάρα πολύ και όχι μόνο με βοήθησε με έκανε να ανακαλύψω πράγματα για τη φωνή μου που δεν ήξερα ότι υπάρχουν. Ξεκίνησα ουσιαστικά από την αρχή. Άρα όλη αυτή η περιπέτεια της υγείας μου είχε ως αποτέλεσμα να γνωρίσω τον Τάσο και τελικά μου βγήκε σε καλό» εξήγησε ο Σάκης Ρουβάς.