Νάντια Μπουλέ: Η απίστευτη ανάρτηση λίγο πριν γίνει μαμά

«Πρώτος καύσωνας της σεζόν στην πόλη...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νάντια Μπουλέ: Η απίστευτη ανάρτηση λίγο πριν γίνει μαμά

Η Νάντια Μπουλέ έχει μπει στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Πριν από μερικές ώρες, η ηθοποιός έκανε μία τέλεια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να μιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την εγκυμοσύνη της.

Η Νάντια Μπουλέ περιμένει πώς και πώς να υποδεχθεί τη μικρή της και μάλιστα, έχει ετοιμάσει τα πάντα, μέχρι και το παιδικό δωμάτιο, αντιμετωπίζει ωστόσο θέμα με τον καύσωνα.

Η ανάρτηση της Νάντιας Μπουλέ

«Σε αυτό το κάδρο βλέπουμε το υποκείμενο με ένα ξεκάθαρο βλέμμα μόνιμης νύστας, συνδυασμένο με ήπια θερμοπληξία, λόγω της ζέστης των ημερών. Η μπροστινή κλίση δεν οφείλεται σε πόζα, αλλά στην προσπάθεια να πάρει αγκαλιά το air condition. Πρώτος καύσωνας της σεζόν στην πόλη», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Νάντια Μπουλέ.

Τι τρώει για πρωινό λίγο πριν γεννήσει - Απίστευτο

Η αγαπημένη Νάντια Μπουλέ διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της αφού ο χρόνος μετράει αντίστροφα πλέον για να κρατήσει στην αγκαλίτσα της το πρώτο της παιδάκι.

Η όμορφη ηθοποιός που τη φετινή σεζόν πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά “Αγγελική” ανυπομονεί για τον ερχομό του καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Ισαάκ. Η Νάντια Μπουλέ, όλο αυτό το διάστημα προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους δημοσιεύοντας ωστόσο αρκετές φωτογραφίες της στις οποίες πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Σήμερα το πρωί ωστόσο, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram το πρωινό της. Αυτό βέβαια δεν ήταν ένα συνηθισμένο πρωινό αλλά στην περίοδο της εγκυμοσύνης όλα δικαιολογούνται.

“Τι εννοείς ότι δεν είναι ώρα για φαγητό; Και τι εννοείς ότι τα γεμιστά δεν είναι πρωινό;” ΄έγραψε η Νάντια Μπουλέ.

Νάντια Μπουλέ εγκυμοσύνη