MAD VMA: Η Ιωάννα Μαλέσκου θα δώσει βραβείο

Το αποκάλυψε ο Θέμης Γεωργαντάς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MAD VMA: Η Ιωάννα Μαλέσκου θα δώσει βραβείο

Σε σύνδεση με την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου βγήκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα νέα MAD VMA που θα διεξαχθούν σε λίγο καιρό και αποκάλυψε πως η Ιωάννα Μαλέσκου θα δώσει ένα από τα βραβεία.

Η αποκάλυψη του Θέμη Γεωργαντά για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Έχω να πάω στην Τεχνόπολη για πρόβα. Κάνω και το δικό σου κείμενο πρόβα, Ιωάννα», είπε μεταξύ άλλων ο Θέμης Γεωργαντάς.

«Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάτε», είπε γελώντας η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Έχω μάθει και θα το πω εγώ αφού το ξεκίνησες Θέμη μου, ότι και η Ιωάννα θα δώσει βραβείο», συμπλήρωσε η Μάρτζι Λαζάρου.

«Και μάλιστα θα είναι και μεγάλο», είπε η παρουσιάστρια.

Συγκινημένη στον αέρα του Love it η Ιωάννα Μαλέσκου

Την είδηση της γέννησης των δίδυμων κοριτσιών της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη σχολίασε στη σημερινή της εκπομπή η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία συγκινήθηκε με το ζήτημα και μίλησε με υπέροχα λόγια για το ζευγάρι.

Όπως και η Κατερίνα Καινούργιου, έτσι και η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε στην αξία της μητρότητας και ευχήθηκε να βρεθεί κι εκείνη κάποια στιγμή σε αυτή την ευχάριστη θέση.

«Έδωσε και ένα πολύ ωραίο μήνυμα η Χριστίνα στις γυναίκες, και αυτό πρέπει να κρατήσουμε, να μη το βάζουν κάτω και θα έρθει η ώρα και η στιγμή που πρέπει και να μην απογοητεύονται», είπε αρχικά η Μάρτζυ Λαζάρου.

«Για εκείνες τις γυναίκες που πραγματικά το επιθυμούν και όντως προσπαθούν. Καμιά φορά και οι δυσκολίες είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά δεν πειράζει, πίστη και αγάπη. Θα έρθει και η δική μας η στιγμή», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Μάρτζυ Λαζάρου απάντησε στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Θα έρθει και η δική σου Ιωάννα μου, στο ευχόμαστε», ενώ ο Χάρης Γιακουμάτος της είπε: «Ιωάννα μου, θα έρθει. Αν το κυνηγάς κι αν το θες, θα έρθει. Το θέμα είναι να έρθει ο άντρας που θα θες να έχεις ένα παιδί μαζί του. Αυτό είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να σκεφτόμαστε, να είναι ένα ζευγάρι αγαπημένο».