Βαρύ πένθος για την Δωροθέα Μερκούρη

"Είμαι τόσο ευγνώμων ως μητέρα που..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βαρύ πένθος για την Δωροθέα Μερκούρη

Συντετριμμένη δηλώνει τα τελευταία 24ωρα η Δωροθέα Μερκούρη, η πρώην σύντροφος του Ματέο Παντζόπουλου.Η ίδια η ηθοποιός με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες του από τις διακοπές του στην Ελλάδα.

Ο λόγος για τον νεαρό Milad που έφυγε από την ζωή. Ήταν σχεδιαστής ρούχων και καλός φίλος της κόρης της, Ηλέκτρας.

Η ανάρτηση της Δωροθέας Μερκούρη

«Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένε μας Milad, άφησες αυτή τη ζωή πολύ σύντομα. Είμαι τόσο ευγνώμων ως μητέρα που πέρασες στην Ηλέκτρα μου τη σοφία του απέραντου πολιτισμού και της πνευματικότητάς σου. Είμαι τόσο ευγνώμων που πέρασα χρόνο με την εκπληκτική κοινότητά σου…».

Και υπογράμμισε η Δωροθέα Μερκούρη: «Οι άνθρωποι από τη Συρία είναι μέσα στην καρδιά μου, θα συνεχίσουμε να προσευχόμαστε για την ελευθερία και τη γαλήνη, ενώ θυμόμαστε το χαμόγελο και τη δύναμή σου. Αναπαύσου εν ειρήνη και κάνε ένα φωτεινό αγγελικό ταξίδι. Η φωτογραφία είναι από τις διακοπές του Milad και της Ηλέκτρας στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2019».

Δωροθέα Μερκούρη

Η κόρη της έχει σχέση με τον Άγγελο Λάτσιο

Ο Άγγελος είναι αρκετά ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλές φορές πλέον μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες και στιγμές από την καθημερινότητα του.

Αυτήν την φορά, ο ίδιος δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη και όπως θα δείτε είναι μια καλλονή!

Μάλιστα, φήμες θέλουν τα δύο παιδιά να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι!

Άγγελος Λάτσιος φωτογραφίες του με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη

Άγγελος Λάτσιος οι νέες φωτογραφίες του με την κούκλα κόρη της Δωροθέας Μερκούρη