Βίντεο από την σπιταρόνα του Νίκου Κοκλώνη - Η πισίνα και το γυμναστήριο

Λες και είναι το Mall!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίντεο από την σπιταρόνα του Νίκου Κοκλώνη - Η πισίνα και το γυμναστήριο

Ο γνωστός παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, άνοιξε το σπίτι του στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day και σίγουρα όσοι είδαν τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Μιχάλη Πλεμμένο, έμειναν με το στόμα ανοιχτό! Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το Buckingham!

Η υπερπολυτελής βίλα του Νίκου Κοκλώνη είναι ένα μικρό παλάτι! Διαμέρισμα - γκαρνταρόμπα, πισίνα, γυμναστήριο μέχρι και σολάριουμ.

Ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα και εννοείται πως αναφέρθηκε και στο Just the two of us, ωστόσο, το βλέμμα μας δεν έφυγε λεπτό από τα πλάνα που έδειχναν τον χώρο.

Βίντεο από το σπίτι του Νίκου Κοκλώνη

«Έκανα 150.000.000€ τζίρο τον μήνα»

Στον αέρα της εκπομπής του OPEN «Καλοκαίρι not», βγήκε ο Νίκος Κοκλώνης και με τα λόγια του συγκλόνισε. Ο παρουσιαστής - παραγωγός μίλησε για την περίοδο που έβγαζε 150.000.000 τζίρο τον μήνα.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση που πέρασε, όταν τα έχασε όλα. Μάλιστα, έδωσε και λεπτομέρειες, ενώ μοιράστηκε τα συναισθήματα του.

«Ξεκίνησα από τον Πειραιά από μία κανονική οικογένεια. Δεν μου έλειπε τίποτα αλλά είχαμε και τα κανονικά προβλήματα. Όταν έκανα την AirFastTickets αυτό απογειώθηκε. Κάποια στιγμή έφτασα να κάνω 5.000.000€ τζίρο την ημέρα», είπε αρχικά και συνέχισε:

Νίκος Κοκλώνης OPEN χρεοκοπία

«Πηγαίναμε πάρα πολύ καλά, ένιωθα ότι είμαι ο Θεός. Έλεγα "ποιος μπορούσε να με χτυπήσει εμένα μετά από 150.000.000€ τζίρο τον μήνα;", 1.700 προσωπικό σε όλο τον κόσμο. Στα όπα όπα τους είχα όλους. Μόλις τα έχασα όλα ήταν πολύ δύσκολο. Όχι το να ισορροπήσω μέσα μου το τι θα γίνει με την εταιρεία αλλά πώς θα διαχειριστώ τους δικούς μου και τους αγαπημένους μου που έπρεπε να τους πω - γιατί δεν πίστευαν - ότι δεν έχω κρύψει τα λεφτά μου κάτω από μαξιλάρια και στρώματα αλλά πραγματικά δεν έχω. Προσπάθησα να τα καταφέρω μόνος μου. Τότε ήμουν ερωτευμένος φουλ και αυτό με κράτησε.

Τα είχα χάσει όλα, δεν είχα ούτε για εισιτήριο αλλά δεν με ένοιαζε γιατί ήμουν τόσο ερωτευμένος. Τι να μου έκαναν τα λεφτά; Αφού περνάω μία φάση κατάθλιψης, παχαίνω, αδυνατίζω είπα ότι δεν πρέπει να το βάλω κάτω. Στο κάτω – κάτω της γραφής τα είχα και χθες; Μόνος μου τα έκανα μόνος μου θα τα ξανακάνω. Πάμε λοιπόν να προσπαθήσω από την αρχή».

Ο Νίκος Κοκλώνης έχει ηλικία 37 ετών και συγκεκριμένα γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 4 Αυγούστου του 1983

Είναι ιδρυτής της εταιρείας τηλεοπτικών παραγωγών Barking Well Media και εκδότης του περιοδικού ΟΚ! στην Ελλάδα, καθώς και της ενημερωτικής ιστοσελίδας Znews.

Αποφοίτησε από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο Νίκος Κοκλώνης εμφανίστηκε στη λίστα με τους 40 πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες κάτω από 40 ετών (40 under 40) του διεθνούς επιχειρηματικού περιοδικού Fortune το 2015.

*Με πληροφορίες από Wikipedia