Δηλώνει λεσβία στο Tik Tok - Χαμός με τα βιντεάκια της Μαριεύης Φραγκάκη

Έχει απογειωθεί στους followers

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δηλώνει λεσβία στο Tik Tok - Χαμός με τα βιντεάκια της Μαριεύης Φραγκάκη

Την γνωρίσαμε κατά την συμμετοχή της και στο GNΤΜ αλλά και στο The Bachelor! Η 21χρονη Μαριεύη Φραγκάκη στο παρελθόν θέλησε να κυνηγήσει το όνειρό της για καριέρα στο modelling και είχε πάρει μέρος στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων.

Ωστόσο, η Μαριεύη τότε είχε απορριφθεί από την κριτική επιτροπή του ριάλιτι με τέσσερα “Όχι”.

Λίγο μετά αποφάσισε να βρει τον έρωτα στο ριάλιτι σχέσεων του ALPHA, μπαίνοντας στο σπίτι με άλλες 20 κοπέλες για να διεκδικήσει τα μάτια του Παναγιώτη Βασιλάκου. Ούτε αυτό το κατάφερε.

Σήμερα, η Μαριεύη αποφάσισε να γίνει tiktoker και το προφίλ της η αλήθεια είναι πηγαίνει πάρα πολύ καλά αφού ξεπερνά τους 30 χιλιάδες followers!

Ωστόσο, στα περισσότερα βιντεάκια της πρωταγωνιστεί το hashtag #lesbiana

Τα βίντεο της Μαριεύης

"Ναι έχω πάει με γυναίκα!" - Παραδέχεται μια ακόμα παίκτρια του Bachelor

Κι ενώ αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του Bachelor, με τον Αλέξη Παππά να σημειώνει ήδη μια απώλεια αφού 19χρονη παίκτρια με το που τον είδε αποχώρησε, πρώην παίκτριες αυτού σπάνε τα κοινωνικά στερεότυπα και χωρίς ενδοιασμούς αποκαλύπτουν πολύ προσωπικά πράγματα για την ζωή τους!

Συγκεκριμένα, η μελαχρινή κοπέλα στην οποία αναφερόμαστε, μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, ωστόσο, τόσο η ίδια, όσο και οι υπόλοιπες συμμετέχουσες, πήρε μεγάλη αναγνωρισιμότητα μετά το τέλος του ριάλιτι.

Η Άννυ είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μάλιστα έκανε μια αποκάλυψη που ξάφνιασε τους διαδικτυακούς της ακολούθους σχετικά με την προσωπική της ζωή.

The Bachelor Άννυ Βασίλα Παναγιώτης Βασιλάκος

Πιο συγκεκριμένα, όταν ένας follower την ρώτησε αν έχει πάει με κορίτσι, εκείνη απάντησε ξεκάθαρα: «Έχετε καταλάβει πιστεύω το πόσο ακομπλεξάριστη είμαι. Έχω πάει με γυναίκα, ναι. Με ελκύει ο άνθρωπος και όχι το φύλο. Ξέρω, πολύ κλασική ατάκα αυτή, αλλά έτσι είναι. Για μένα δεν αποτελεί ταμπού και δεν είναι κάτι ανήκουστο».

The Bachelor Άννυ Βασίλα μπαι