Αγγελική Ηλιάδη - Σάββας Γκέντσογλου: Η νέα τρυφερή τους φωτογραφία μετά τις φήμες επανασύνδεσης

Οι δύο πρώην απολαμβάνουν μαζί τις διακοπές τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αγγελική Ηλιάδη - Σάββας Γκέντσογλου: Η νέα τρυφερή τους φωτογραφία μετά τις φήμες επανασύνδεσης

Ολοένα και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάββα Γκέντσογλου να είναι ξανά μαζί, με το ζευγάρι μάλιστα να μοιράζεται μια νέα κοινή τους φωτογραφία.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής διατήρουσαν για αρκετά χρόνια σχέση ενώ έχουν αποκτήσει μαζί και έναν γιο, τον Βασίλη, που σήμερα είναι επτά ετών.

Ωστόσο, πριν από περίπου δύο χρόνια, το ζευγάρι αποφάσισε να κρατήσει, δεν έπαψε όμως για χάρη του γιου τους, να κρατούν πολύ καλές σχέσεις.

Μάλιστα, το φετινό καλοκαίρι φαίνεται πως το περνούν μαζί, μιας και πριν λίγο καιρό η Αγγελική Ηλιάδη δημοσίευσε μια κοινή της φωτογραφία με τον Σάββα, ενώ κάτι αντίστοιχο έκανε και τώρα.

Το εν λόγω στιγμιότυπο το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, στο οποίο απεικονίζεται το ζευγάρι με τα μαγιό του.

Η νέα κοινή φωτογραφία της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Σάββα Γκέντσογλου

Αγγελική Ηλιάδη - Σάββας Γκέντζογλου νέα τρυφερή φωτογραφία

«Με τον Σάββα είμαστε...»

Η Αγγελική Ηλιάδη επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή και μιλάει στο «Έλα χαμογέλα» για την επιστροφή της, πως πέρασε την περίοδο της καραντίνας και το πρόβλημα υγείας που είχε με το μάτι της. Ενώ, έκανε και μια δήλωση για τον Σάββα Γκέντσογλου.

Όπως εξήγησε αρχικά η μεγάλη χρήση κορτιζόνης το προηγούμενο διάστημα είχε συνέπειες στον οργανισμό της και όπως τής είχε πει και ο γιατρός της, κινδύνεψε να χάσει την όρασή της. Δείτε εδώ τα συγκλονιστικά της λόγια.

Αγγελική Ηλιάδη δήλωση για Γκέντσογλου

«Είμαστε οικογένεια με τον Σάββα και ας έχουμε χωρίσει», δήλωσε στη συνέχεια για τον πρώην σύντροφό της, Σάββα Γκέντσογλου.

Όταν ωστόσο ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή, άφησε να εννοηθεί πως είναι και πάλι σε σχέση μετά τον χωρισμό της.