Μετά το διαζύγιο του μπαίνει στο Big Brother

Έτσι θα την ξεπεράσει λογικά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μετά το διαζύγιο του μπαίνει στο Big Brother

H αναζήτηση των προσώπων για το Big Brother έχει ξεκινήσει και πρόταση δέχτηκε μοντέλο που πρόσφατα ανακοίνωσε πως χώρισε από την αγαπημένη του, περίπου ένα μήνα από τον πολιτικό γάμο τους στην Κόρινθο.

Την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή Καλοκαίρι Not, αναφέροντας μάλιστα πως η απάντηση του ήταν θετική και πολύ σύντομα θα τον δούμε να μπαίνει στο σπίτι του μεγάλου αδερφού, εκεί που κάποτε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ξήλωνε την κεντρική πόρτα για να φύγει.

Αυτός δέχτηκε πρόταση για το Big Brother

Ο λόγος λοιπόν για τον Στηβ Μιλάτο, ο οποίος απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, κρατώντας ένα χαμηλό προφίλ, ενώ είχε απασχολήσει με το χωρισμό του.

Πρώην παίκτρια του GNTM δέχτηκε πρόταση για το Big Brother

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Not και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχτηκε για να συμμετέχει στο Big Brother.

Η πρώην παίκτρια του GNTM που πριν μερικές μέρες «άδειασε» την Παρασκευή Κερασιώτη, μίλησε παράλληλα και για την Θεοδώρα Ρασέλ και τις προσπάθειες της να την αντιγράψει χωρίς βέβαια επιτυχία αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Η Θεοδώρα Ρασέλ δεν είναι μοντέλο, καλύτερα που έγινε τραγουδίστρια. Υπήρξαμε φίλες παλιά. Μπήκε στο GNTM με μιμήθηκε, έκανε τα δικά της για να μου μοιάσει, αλλά δεν της βγήκε σε καλό.

Έχω κάνει λάθη και στο Ευτυχείτε, αλλά και στο GNTM που έμπλεξα με δύο κορίτσια τα οποία δεν το εκτίμησαν που δεν κοίταξα την πάρτη μου, θα μπορούσα να είχα φτάσει στον τελικό. Αν άλλαζα κάτι στο GNTM θα ήταν να μην κάνω παρέα με τη Μικαέλα και την Εύη. Και οι δύο μου έφαγαν όλη την ενέργεια, με εκμεταλλεύτηκαν και βγήκαν από πάνω μου μετά για να πάρουν λίγη από τη δημοσιότητα που είχα τότε».

Αναφορικά με την πρόταση για το Big Brother ανέφερε πως δεν την ενδιαφέρει αλλά αντιθέτως, θα της άρεσε πολύ να λάβει μέρος στο Dancing With The Stars.

Ενώ για την προσωπική της ζωή τόνισε ότι διανύει μία πολύ όμορφη φάση στο πλευρό του συντρόφου της.