Κηδεία Βοσκόπουλου: Συντετριμμένες η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου

Υποβασταζόμενη η κόρη του τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κηδεία Βοσκόπουλου: Συντετριμμένες η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου

Μόλις πριν από λίγα λεπτά έφτασαν στην εκκλησία για την κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου, η αγαπημένη του σύζυγος, Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία μάλιστα ήταν υποβασταζόμενη.

Μαυροφορεμένες, οι δύο γυναίκες ήρθαν για να πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους Τόλη Βοσκόπουλο. Η Άντζελα Γκερέκου δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της κόρης της, η οποία ήταν εμφανώς σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η σορός του Τόλη Βοσκόπουλου, έφτασε στην εκκλησία, νωρίτερα μέσα στη μέρα και μαζί της στεφάνια από όλη την ελληνική showbiz.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξη της Άντζελας Γκερέκου και της Μαρίας Βοσκοπούλου στην κηδεία του Τόλη

Άντζελα Γκερέκου Μαρία Βοσκοπούλου κηδεία Τόλη
κηδεία Τόλη Βοσκόπουλου

Συγκινεί το στεφάνι που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου

Ο Τόλης Βοσκόπουλος πέθανε σε ηλικία 81 ετών και πλέον ασκεί, πια, το ταλέντο του στη γειτονιά των αγγέλων. Ο τραγουδιστής βύθισε στο πένθος τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και την κόρη του Μαρία λίγες μόλις μέρες πριν από τα γενέθλια του, που είναι στις 26 Ιουλίου.

Ο πρίγκιπας του λαϊκού τραγουδιού, είχε επιλέξει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, παρόλο που πριν από την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας, ο τραγουδιστής εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο, Baraonda, καθηλώνοντας κάθε φορά με την ερμηνεία του.

Η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου πρόκειται σε λίγες ώρες να πραγματοποιηθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, ενώ πριν μερικά λεπτά έφτασε και η σορός του. Φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι και απλοί πολίτες θα του πουν στις 15:00 το τελευταίο αντίο και θα τον αποχαιρετήσουν πριν οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία.

Η σορός του πολυαγαπημένου τραγουδιστή από τις 12:00 το μεσημέρι βρίσκεται σε ειδική αίθουσα του κοιμητηρίου προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσουν οι δικοί του. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων. Με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου, θα πραγματοποιηθεί τιμής ένεκεν και με δημοτική δαπάνη.

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μην κατάφερε να παρευρεθεί στην κηδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ωστόσο θέλησε να τον τιμήσει στέλνοντας στεφάνι που έγραφε: «Θερμά συλλυπητήρια. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

στεφάνι που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου