Μια φωτογραφική μηχανή με... μνήμες από το παρελθόν και τεχνολογία από το... μέλλον!

Μια φωτογραφική μηχανή με... μνήμες από το παρελθόν και τεχνολογία από το... μέλλον!

Χρόνια τώρα βλέπω πάνω στο ράφι της βιβλιοθήκης μου μια φωτογραφική μηχανή-αντίκα του πατέρα μου και πάντα συγκινούμαι γιατί θυμάμαι ότι με αυτή τη Nikon FM2 με φιλμ του 1982 μάς φωτογράφιζε στις καλοκαιρινές μας διακοπές με την αδελφή και τη μαμά μου όταν ξεκαλοκαιριάζαμε στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού στην Τήνο. Τι κρίμα, σκέφτομαι πάντα, που δεν μπορώ να την χρησιμοποιήσω πλέον και εγώ και απλώς βλέπω και ξαναβλέπω αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες που έβγαζε στο άλμπουμ των παιδικών μου αναμνήσεων.

nikon φωτογραφίες

Να όμως που η σκέψη μου... δεν έμεινε στα όνειρά μου και έγινε πράξη! Φανταστείτε τη χαρά μου μόλις έμαθα ότι η πολυαγαπημένη μου Nikon κυκλοφορεί από 28 Ιουλίου την Nikon Z fc, που είναι εμπνευσμένη από τη φωτογραφική μηχανή του μπαμπά μου! Με μνήμες από το παρελθόν και τεχνολογία από το μέλλον, θα μπορώ πλέον να απαθανατίζω τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μου σε μια σύγχρονη φωτογραφική μηχανή με την αξιοπιστία της Nikon.

φακός φωτογραφικής κάμερας nikon

κάμερα nikon

Μάλιστα, είναι τόσο κομψός ο σχεδιασμός της που και μόνη της να την κρεμάσω στον ώμο μου, αμέσως τραβά τα βλέμματα πάνω της. Θέλεις η υψηλή ποιότητα κατασκευής της, θέλεις η ρετρό σχεδίασή της, αποτελεί σίγουρα για μένα -αλλά και για όσους την αποκτήσουν-εργαλείο όχι μόνο της προσωπικής μου έκφρασης αλλά και της καλλιτεχνικής.

φωτογραφική μηχανή

Περιμένω, λοιπόν, πώς και πώς για να εντυπωσιάσω τους φίλους μου και να κάνω έκπληξη στην οικογένειά μου με την Nikon Z fc, αφού είμαι πεπεισμένη, όπως και στο παρελθόν, ότι με τα προηγμένα χαρακτηριστικά, την απόδοση αλλά και το στυλ της θα... κινήσει το ενδιαφέρον όλων. Το πρώτο που θα κάνω είναι να τους ζητήσω να βγάλουμε ένα οικογενειακό πορτρέτο, για να δω τις αντιδράσεις τους...

φωτογραφική μηχανή nikon

Έχοντας τον πλήρη έλεγχο των λήψεων μέσα από τους εξελιγμένους επιλογείς της μηχανής, θα πειραματιστώ με τις ρυθμίσεις και ήδη νιώθω αυτή τη χαρά της φωτογραφίας... στις άκρες των δαχτύλων μου! Σκέψου ότι τραβά φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή και στο σκοτάδι, ενώ θα γίνει το απόλυτο εργαλείο στα χέρια μου για τις πιο εντυπωσιακές selfies, αφού περιλαμβάνει μια πτυσσόμενη οθόνη που μπορεί να περιστραφεί μπροστά, ενεργοποιώντας παράλληλα αυτόματα τη λειτουργία αυτοφωτογράφισης στη φωτογραφική μηχανή.

φακός φωτογραφικής nikon

Και άκου το καλύτερο! Από την Τετάρτη 28/7 που θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένα καταστήματα και μέχρι την Πέμπτη 28/7 υπάρχει μεγάλη προσφορά “Launch Offer” της Nikon με άμεση επιστροφή €100 σε κάθε αγορά mirrorless φωτογραφικής μηχανής Z fc.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Nikon, επισκεφθείτε την τοποθεσία: www.nikon.gr

Ακολουθήστε μας στο Facebook: @NikonGR και στο Instagram: @nikongreece