Νέα αποχώρηση από το The Bachelor λόγω του Αλέξη Παππά;

Ξεφτίλισε με μία ανάρτηση τον ηθοποιό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέα αποχώρηση από το The Bachelor λόγω του Αλέξη Παππά;

Τα γυρίσματα του The Bachelor έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και ο Αλέξης Παππάς δείχνει να τα πηγαίνει πολύ καλά στον ρόλο του. Η αλήθεια είναι ωστόσο, πως μέχρι στιγμής δεν έχουν ακουστεί φήμες για μία αλλά για δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις από το παιχνίδι.

H πρώτη παίκτρια αποχώρησε λόγω της διαφοράς ηλικίας καθώς εκείνη ήταν 19 και ο Αλέξης Παππάς 35. Η δεύτερη όμως φαίνεται πως δεν άντεξε το φορμάτ του παιχνιδιού και αποφάσισε να μην συμμετέχει. Οι πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μάλιστα αναφέρουν πως η διαγωνιζόμενη έκανε και μία πολύκροτη ανακοίνωση στα social media της για το συγκεκριμένο θέμα.

Η νέα αποχώρηση από το The Bachelor λόγω του Αλέξη Παππά

«Αποχωρώ οικειοθελώς από αυτή τη... Δεν είμαι καλή ηθοποιός, δεν μπορούσε να πάιξω το σενάριο καλά! Άντε γεια Αλέξη Παππά και φιλάκια ρουφηχτά», φέρεται να έγραψε στην ανάρτησή της η κοπέλα που έφυγε.

Αλέξης Παππάς Bachelor

Η Ναταλία Γερμανού "άδειασε" τον νέο Bachelor

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει στο Youweekly.gr ο Αλέξης Παππάς θα είναι ο νέος Bachelor! Γι' αυτό τον λόγο, μάλιστα, δεν παρευρέθηκε σε ημιτελικό και τελικό Survivor.

Η Ναταλία Γερμανού, λοιπόν, μέσα από την εκπομπή της στον ALPHA, Καλύτερα δεν γίνεται, έδωσε κάποιες πληροφορίες για τον νέο εργένη συγκρίνοντας τον με τον παλιό, τον Παναγιώτη Βασιλάκο φυσικά.

«Για τον νέο Bachelor να σας πούμε ότι ξέροντας ποιος είναι, όντως θα γνωρίσει την κάθε κοπέλα, θα την αφήσει να είναι ο εαυτός της, θα της δώσει τον καλύτερό του εαυτό και θα την ωθήσει να δώσει και εκείνη τον καλύτερό της εαυτό επίσης. Δεν είναι τόσο ευαίσθητος όσο ο Παναγιώτης. Είναι πιο… Πιο ρεαλιστής. Ο Παναγιώτης ήταν πιο ρομαντικός. Ο καινούργιος είναι ένας πιο ρεαλιστής άντρας, αλλά θα έχει και αυτός τις ρομαντικές του στιγμές. Δύο λεπτά φτάνουν για να ερωτευτεί. Είναι πολύ διαφορετικοί. Δεν μοιάζουν καθόλου. Δεν επιτρέπεται να πούμε άλλα πριν την επίσημη ανακοίνωση» σχολίασε, μεταξύ άλλων, η Ναταλία Γερμανού.