Big Brother 2: Μετά την Σοφία Δανέζη, μπαίνει και άλλη γνωστή τραγουδίστρια

Στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού θα δούμε και 3 celebrities από τον χώρο του μόντελινγκ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Μετά την Σοφία Δανέζη, μπαίνει και άλλη γνωστή τραγουδίστρια

Το Big Brother 2 επιστρέφει ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από την ερχόμενη σεζόν, με την 20αδα των παικτών να έχει πια ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, ανάμεσα στους 20 συγκεκριμένους παίκτες υπάρχουν και τέσσερις διάσημοι από τον χώρο της μόδας και του θεάματος. Ειδικότερα, από τον χώρο του μόντελινγκ πρόκειται να δούμε δύο άντρες και μια γυναίκα, ενώ πρόκειται να εισέλθει και μια ακόμη γνωστή τραγουδίστρια.

Όπως όλα δείχνουν, μπορεί το Big Brother 2 να στηρίζεται στο κλασικό φορμάτ, ωστόσο πρόκειται να δούμε πολλές αλλαγές και πολλά διαφορετικά πρόσωπα, όχι μόνο στους παίκτες αλλά και για την υπόλοιπα ομάδα μπροστά και πίσω από την κάμερα, όμως σίγουρα δεν πρόκειται να δούμε τον Γιώργο Τσαλίκη, μιας και οι καταγγελίες συνεχίζονται από πλευράς του προς το ΣΚΑΙ.

Big Brother 2 celebrities

Πρώην παίκτρια του GNTM δέχτηκε πρόταση για το Big Brother

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Not και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχτηκε για να συμμετέχει στο Big Brother.

Η πρώην παίκτρια του GNTM που πριν μερικές μέρες «άδειασε» την Παρασκευή Κερασιώτη, μίλησε παράλληλα και για την Θεοδώρα Ρασέλ και τις προσπάθειες της να την αντιγράψει χωρίς βέβαια επιτυχία αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Η Θεοδώρα Ρασέλ δεν είναι μοντέλο, καλύτερα που έγινε τραγουδίστρια. Υπήρξαμε φίλες παλιά. Μπήκε στο GNTM με μιμήθηκε, έκανε τα δικά της για να μου μοιάσει, αλλά δεν της βγήκε σε καλό.

Έχω κάνει λάθη και στο Ευτυχείτε, αλλά και στο GNTM που έμπλεξα με δύο κορίτσια τα οποία δεν το εκτίμησαν που δεν κοίταξα την πάρτη μου, θα μπορούσα να είχα φτάσει στον τελικό. Αν άλλαζα κάτι στο GNTM θα ήταν να μην κάνω παρέα με τη Μικαέλα και την Εύη. Και οι δύο μου έφαγαν όλη την ενέργεια, με εκμεταλλεύτηκαν και βγήκαν από πάνω μου μετά για να πάρουν λίγη από τη δημοσιότητα που είχα τότε».

Αναφορικά με την πρόταση για το Big Brother ανέφερε πως δεν την ενδιαφέρει αλλά αντιθέτως, θα της άρεσε πολύ να λάβει μέρος στο Dancing With The Stars.

Ενώ για την προσωπική της ζωή τόνισε ότι διανύει μία πολύ όμορφη φάση στο πλευρό του συντρόφου της.