Εντελώς αρετουσάριστες φωτογραφίες της Φιλίτσας Καλογεράκου - Έχει μείνει μισή

Σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εντελώς αρετουσάριστες φωτογραφίες της Φιλίτσας Καλογεράκου - Έχει μείνει μισή

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Φιλίτσα Καλογεράκου, η οποία τράβηξε όλα τα βλέμματα με το εντυπωσιακό καυτό μαγιό και το φοβερό κορμί της.

Η Φιλίτσα Καλογεράκου γεννήθηκε στις 17 Μαΐου στην Αθήνα (με καταγωγή από την Μάνη), και είναι ηθοποιός. Το 2001 παράλληλα με το λύκειο φοίτησε στο θεατρικό εργαστήρι "Πολύτροπον". Εκανε μαθήματα φωνητικής και τραγουδιού με τη Μάρω Θεοδωράκη. Είναι πτυχιούχος στα γαλλικά και στο πιάνο. Έχει σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος, αλλά δεν εξάσκησε ποτέ αυτό το επάγγελμα.

Το 2003 (μαθήτρια 1ου έτους της δραματικής) πέρασε από οντισιόν στο «Δελφινάριο» για την παράσταση «Φύγε Κώστα, Ελα Κώστα» με τον Τάκη Παπαματθαίου, την Αντζελα Δημητρίου, την Ελντα Πανοπούλου και τον Κώστα Ευριπιώτη. Εκείνη την ημέρα δεν θα την ξεχάσει ποτέ γιατί γνώρισε τον άνδρα της ζωής της, τον Τάκη Παπαματθαίου. Το 2005, έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη κωμική σειρά του Ant1 "Θα Βρεις Το Δάσκαλό Σου".

Η Φιλίτσα έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στη κωμική σειρά του Mega "Μαρία η Άσχημη (2007-2008)", στην οποία είχε τον ρόλο της κακιάς, δηλαδή της Μαρκέλλας Στεφανέλλη.

Η ίδια πριν λίγο καιρό είπε το «ναι» στις αλλαγές και έτσι αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της με αφέλειες και υιοθέτησε ένα νέο look, κάνοντας ένα υπέροχο καρέ.

Μάλιστα, η Φιλίτσα έχει χάσει και αρκετά κιλά και όπως φαίνεται ήταν από τις λίγες που εκμεταλλεύτηκε τον χρόνο της καραντίνας και μπήκε σε πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής.

Σε πρόσφατες φωτογραφίες με μαγιό που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, η ίδια είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος, τόσο λόγω μαλλιού όσο και του σώματος της, μιας και την βλέπουμε στην καλύτερη εκδοχή της.

Γραμμωμένη, ανανεωμένη, φορώντας ένα εντυπωσιακό καυτό μπικίνι τράβηξε όλα τα βλέμματα και σίγουρα όχι αδικώς!

Να σημειώσουμε πως πριν λίγο καιρό, η Φιλίτσα Καλοκεράκου είχε τοποθετηθεί ανοιχτά στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και είχε εξομολογηθεί τα δικά της δυσάρεστα βιώματα.

Αρτετουσάριστες φωτογραφίες της Φιλίτσας Καλογεράκου

αρετουσάριστες φωτογραφίες της Φιλίτσας Καλογεράκου παραλία μπικίνι

αρετουσάριστες φωτογραφίες της Φιλίτσας Καλογεράκου παραλία

αρετουσάριστες φωτογραφίες της Φιλίτσας Καλογεράκου